Γιουρόπα Λιγκ: Ηττες για Ολυμπιακό και ΠΑΟ, νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Ηττες για Ολυμπιακό και ΠΑΟ, νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηττες για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ περιελάμβανε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, το βράδυ της Πέμπτης.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, οι Πειραιώτες υπέστησαν εντός έδρας «σοκ» από τον ΑΠΟΕΛ, χάνοντας με 1-0 και πετώντας στα σκουπίδια το διπλό επί της Γιουνγκ Μπόις πριν δύο εβδομάδες. Ο Σωτηρίου στο 10’ πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τους Κύπριους, με την τους πρωταθλητές Ελλάδος να δημιουργούν μεν πολλές ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Αδική ήττα για ΠΑΟ στην Ισπανία

Νωρίτερα, παρότι στάθηκε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Θέλτα.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες για να βρεθεί μπροστά στο σκορ, ενώ διαμαρτύρεται δίκαια για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της στα μέσα της επανάληψης. Οι Ισπανοί ανέβασαν στροφές από το 70ο λεπτό και μετά και κατάφεραν με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο (84’ και 89’) από τους Γκιντέτι και Βας να φτάσουν στη νίκη και στους 4 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Αγιαξ. Εναν μετρά η Σταντάρ Λιέγης και χωρίς βαθμό παραμένει ο Παναθηναϊκός.

Το «γύρισε» με Κλάους ο ΠΑΟΚ

Στο Λίμπερετς της Τσεχίας απέναντι στη Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του πρώτου λεπτού, όταν έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Κομλιτσένκο και γύρισε «τούμπα» το ματς, χάρη σε δύο τέρματα του Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο διεθνής φορ ισοφάρισε με πέναλτι στο 10’ και χάρισε τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά» με κεφαλιά στο 82’ (1-2). Μετά από δύο ματς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Φιορεντίνα, με 4 βαθμούς, και ακολουθούν Σλόβαν Λίμπερετς και Καραμπάγκ με έναν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή