Τέλος το δωρεάν γεύμα στην Βritish Airways

Τέλος το δωρεάν γεύμα στην Βritish Airways

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επιβάτες της Βritish Airways που ταξιδεύουν στην οικονομική θέση, σε πτήση κάτω των πέντε ωρών, δεν θα απολαμβάνουν δωρεάν γεύματα. Στο άμεσο μέλλον, όμως, θα μπορούν να αγοράζουν σάντουιτς και άλλα σνακ της εταιρείας Μarks & Spencer. Η αεροπορική εταιρεία, ήδη, υπέγραψε τη σχετική συμφωνία με τη Μ&S. Ωστόσο, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης (Club Europe) θα εξακολουθήσουν να γευματίζουν δωρεάν. Η απόφαση να σταματήσει η παροχή δωρεάν φαγητού στην οικονομική θέση έρχεται μόλις έξι μήνες αφού ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας ο Αλεξ Κρουζ, πρώην ανώτατο στέλεχος της ισπανικής εταιρείας χαμηλού κόστους Vueling. Ο Κρουζ υποστηρίζει ότι η αλλαγή έγινε σε απάντηση των εκκλήσεων και αιτημάτων των επιβατών να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερα και καλύτερης ποιότητας εδέσματα. «Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας περιμένουν μια καταπληκτική εμπειρία με την British Airways και μας είπαν ότι στις σχετικά σύντομες πτήσεις θέλουν να επιλέγουν μεταξύ άριστων προϊόντων», τόνισε ο Κρουζ.

Ο αναλυτής των θεμάτων του αεροπορικού κλάδου, Αλεξ Μαχαίρας, τόνισε ότι η British Airways κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα εξοικονομήσει από την περικοπή του γεύματος για να μειώσει το κόστος των ναύλων, διότι, ούτως ή άλλως, στην οικονομική θέση προσέφεραν μισό σάντουιτς και ένα αναψυκτικό με μηδενικό κόστος.

Η κατάργηση του φαγητού στην οικονομική θέση θα εφαρμοστεί από τις 11 Ιανουαρίου για πτήσεις από Χίθροου και Γκάτγουικ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή