Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε, σημειολογικά, το Λαύριο να ξεκινήσει τις περιοδείες

Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε, σημειολογικά, το Λαύριο να ξεκινήσει τις περιοδείες

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν ήταν τυχαία, όπως λένε στην Πειραιώς, η επιλογή του Λαυρίου ως πρώτος σταθμός των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία προσιδιάζουν με το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος της ΝΔ για την επόμενη μέρα της χώρας και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να διαχειριστεί τις δυνατότητες που προσφέρει η Eλλάδα.

Το Λαύριο έχει τέτοια «ανεκμετάλλευτα» χαρακτηριστικά καθώς διαθέτει πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του, εστίασε σε αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που «αποκαλύπτουν» και την νοοτροπία του.

Στις δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά πως:  «Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ σήμερα το Λαύριο και να έχω μια εποικοδομητική συζήτηση με το δήμαρχο και τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος. Το Λαύριο έχει τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές, καθώς μπορεί να γίνει το δεύτερο ουσιαστικό λιμάνι της αττικής που θα σ συνδυάζει κρουαζιέρα με τις χρήσεις στην ακτοπλοία και το yahting. Όμως θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής όπως είναι ο προαστιακός και η επέκταση της Αττικής οδού. Το Λαύριο είναι μια πόλη  ανθεκτική, που στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας και δείχνει το δρόμο στο μέλλον‎»

Φωτογραφίες από την επίσκεψη στο Λαύριο:

Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε, σημειολογικά, το Λαύριο να ξεκινήσει τις περιοδείες-1
Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε, σημειολογικά, το Λαύριο να ξεκινήσει τις περιοδείες-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή