Ενίσχυση Ελληνικών Ιπποδρομιών από τον ΟΠΑΠ

Ενίσχυση Ελληνικών Ιπποδρομιών από τον ΟΠΑΠ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προχωρά η αναγέννηση των Ελληνικών Ιπποδρομιών από τον όμιλο ΟΠΑΠ. Παράλληλα επιστρέφουν οι επιχειρηματικοί παράγοντες, εκείνοι που είναι απαραίτητοι για την τόνωση του status του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε προχθές η δεύτερη μεγάλη δημοπρασία 23 καθαρόαιμων αλόγων από την εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε., θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΟΠΑΠ. Η δημοπρασία περιέλαβε καθαρόαιμους ίππους ηλικίας δύο και τριών ετών που ήρθαν στη Ελλάδα με στόχο να διατεθούν σε νέους ιδιοκτήτες. Με τον τρόπο αυτό, ο όμιλος ΟΠΑΠ θέλει ν’ αυξήσει το επίπεδο ανταγωνισμού στις ιπποδρομίες και φυσικά να φέρει περισσότερο κόσμο στον ιππόδρομο και στα παίγνια στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με τον Α΄ αντιπρόεδρο της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., κ. Σπύρο Φωκά, καταβάλλονται «εντατικές προσπάθειες για την αναβάθμιση του αθλήματος και την αύξηση του ιππικού πληθυσμού… Καταφέραμε και σταματήσαμε τη ραγδαία μείωση του ιππικού πληθυσμού, ξεπερνώντας το ψυχολογικό όριο των 300 ενεργών ίππων έπειτα από πολύ καιρό». Το στέλεχος της εταιρείας προανήγγειλε ακόμη ότι έρχεται δεύτερη αγωνιστική ημέρα και περαιτέρω αύξηση του ιππικού πληθυσμού με επιπλέον 50 άλογα.

Σημείο αναφοράς στη χθεσινή δημοπρασία ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ίππων κ. Γιάννης Μυτιληναίος, καθώς και ο κ. Sammer Khouri, λιβανογαλλικής καταγωγής, ιδιοκτήτης του κατασκευαστικού – ενεργειακού κολοσσού Consolidated Constructors Company, που δραστηριοποιείται επί πολλά έτη στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, η παρουσία και οι αγορές που πραγματοποίησαν προσδίδουν μια νέα δυναμική και σηματοδοτούν πολλά για τις ιπποδρομίες και το status των νέων ιδιοκτητών καθαρόαιμων ίππων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή