Θεσσαλονίκη: Επτά συλλήψεις μετά την καταγγελία 23χρονης για ασέλγεια σε βάρος της

Θεσσαλονίκη: Επτά συλλήψεις μετά την καταγγελία 23χρονης για ασέλγεια σε βάρος της

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επτά αλλοδαποί, ηλικίας 16 έως 44 ετών, συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την καταγγελία 23χρονης για ασέλγεια σε βάρος της το πρωί της Κυριακής.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, οι δράστες λήστεψαν την ίδια τον νεαρό ηλικίας 20 ετών που βρισκόταν μαζί της και στη συνέχεια την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ταυτοποιήθηκαν αρχικά τα στοιχεία ενός εκ των εμπλεκομένων στην παραπάνω υπόθεση και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν συνολικά επτά αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων οι δράστες της καταγγελίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 962,9 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.670 ευρώ, έντεκα συσκευές κινητής τηλεφωνίας και οκτώ κάρτες sim, χρυσαφικά – κοσμήματα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται, αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους 3.550 ευρώ και ένα πορτοφόλι με προσωπικό έγγραφο Ελληνα στο εσωτερικό του.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ένας εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκε σθεναρά, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως να καταφέρει να διαφύγει.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, του βιασμού κατά συναυτουργία, της απλής σωματικής βλάβης, παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή