Ενοπλη ληστεία εκατομμυρίων με θύμα την Κιμ Καρντάσιαν

Ενοπλη ληστεία εκατομμυρίων με θύμα την Κιμ Καρντάσιαν

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα δημοφιλέστερα αστέρια της αμερικανικής τηλεόρασης «ριάλιτι», η Κιμ Καρντάσιαν, έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στην πολυτελή κατοικία της στο Παρίσι. Οι δύο τουλάχιστον δράστες ήταν ντυμένοι σαν αστυνομικοί, ενώ μεταξύ των αντικειμένων που αφαίρεσαν είναι ένα κουτί γεμάτο με κοσμήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της γαλλικής αστυνομίας. Ο θυρωρός ήταν εκείνος που οδήγησε τους δράστες της θρασύτατης ληστείας στην κατοικία, όπου έδεσαν την Καρντάσιαν και την κλείδωσαν μέσα στο μπάνιο. Η εκπρόσωπός της, πάντως, δήλωσε ότι η νεαρή γυναίκα είναι ταραγμένη αλλά δεν έχει τραυματιστεί. Η μητέρα δύο παιδιών, που είναι πασίγνωστη στις ΗΠΑ λόγω της σειράς εκπομπών ριάλιτι με θέμα την οικογένεια, εγκατέλειψε τη Γαλλία με ιδιωτικό τζετ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Καρντάσιαν, Ινα Τρετσιόκας, δήλωσε στο CNN ότι οι δράστες της ληστείας φορούσαν μάσκες και ήταν οπλισμένοι. Πηγές που έχουν γνώση των ερευνών ανέφεραν ότι η αστυνομία καταζητεί πέντε υπόπτους, παρότι στην πολυτελή κατοικία εισέβαλαν μόνον δύο. Επίσης, εκτός από την μπιζουτιέρα με τα κοσμήματα φαίνεται ότι χάθηκε και ένα δαχτυλίδι, η αξία του οποίου προσεγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, ο μουσικός της ραπ μουσικής Κένι Γουέστ, βρισκόταν στη σκηνή σε φεστιβάλ της Νέας Υόρκης την ώρα της ληστείας. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν διέκοψε την παράσταση και δήλωσε απευθυνόμενος προς το κοινό: «Συγγνώμη. Οικογενειακή έκτακτη ανάγκη. Πρέπει να σταματήσω την παράσταση».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν έμενε στο διαμέρισμα της Πόλης του Φωτός, αλλά είχε κατοικήσει εκεί και το 2014 προτού παντρευτεί τον σύζυγό της. Ο παρουσιαστής της τηλεόρασης Τζέιμς Κόρντεν κατέκρινε με δριμύτητα όσους δεν πήραν αρκετά στα σοβαρά το περιστατικό και ανήρτησε σχόλιο στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, στο οποίο αναφέρει: «Οποιοι γελούν και κοροϊδεύουν την Κιμ Καρντάσιαν σήμερα πρέπει ίσως να θυμηθούν ότι είναι μητέρα, θυγατέρα, σύζυγoς και φίλη. Να είστε ευγενείς ή κλείστε το στόμα σας».

Μέχρι αργά χθες το απόγευμα παρέμενε άγνωστο πού ήταν τα δύο παιδιά του ζευγαριού, η τριών ετών κόρη τους Νορθ και ο δέκα μηνών γιος τους Σεντ, την ώρα της ληστείας και κατά πόσον βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα.

Η Κιμ Καρντάσιαν βρισκόταν στο Παρίσι προκειμένου να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας, μαζί με τη μητέρα της Κρις Τζένερ και την αδελφή της Κένταλ Τζένερ. Φαίνεται ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την Κιμ Καρντάσιαν αφού την περασμένη εβδομάδα κάποιος την πλησίασε και προσπάθησε να φιλήσει τα οπίσθια της, αλλά τον απομάκρυνε ένας από τους σωματοφύλακές της. Η Καρντάσιαν έγινε διάσημη ως φίλη και στυλίστρια της Πάρις Χίλτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή