Συμπεράσματα αγωνιστικής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο ντέρμπι της περιόδου και πιστεύει πως ανέκαμψε από την κρίση, αν και ο προπονητής του δεν είχε διαπιστώσει πως υπήρξε, παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Οι «ερυθρόλευκοι», με μια σωστή εκμετάλλευση του έμψυχου υλικού, έδειξαν πως μπορούν και φέτος να είναι πρωταγωνιστές. Η ΑΕΚ απέδειξε πως θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει ανταγωνιστική στα μεγάλα παιχνίδια, τουλάχιστον εκτός έδρας. Το πρόβλημά της είναι πως υπερεκτιμήθηκαν ποδοσφαιριστές και Κετσπάγια.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην εντυπωσιάζει, όμως έχει μια σταθερή απόδοση. Και αυτό σίγουρα δημιουργεί σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα σιγουριά σε παίκτες και προπονητή, ανεβάζοντας την ψυχολογία της ομάδας, ενώ παράλληλα συσπειρώνει τους οπαδούς του. Το ζητούμενο είναι η διαχείριση της κορυφής της βαθμολογίας, χωρίς υπερβολές και υπεροψία.

Ο ΠΑΟΚ για πολλοστή φορά εδώ και χρόνια φανερώνει το γνωστό του πρόβλημα. Δεν μπορεί να παραμείνει σε σταθερή τροχιά. Συνεχίζει να είναι απρόβλεπτος. Ή του ύψους ή του βάθους. Οι τρεις ισοπαλίες με ομάδες που τις θεωρούσε του… χεριού του, αποδεικνύει, πως μάλλον υποτιμά τους αντιπάλους του.

Οι άρχοντες της αγωνιστικής προκάλεσαν πάλι με τις αποφάσεις τους. Τα περισσότερα παράπονα, δίκαια, τα έχει ο ΠΑΟΚ. Ομως και στη Λεωφόρο και στο Καραϊσκάκη υπήρξαν σοβαρά λάθη. Στο τελευταίο, οι διαμαρτυρίες –δικαιολογημένες– ήταν από τους νικητές, για μία μη αποβολή παίκτη της ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή