Παρατείνεται το αδιέξοδο στη Φούτμπολ Λιγκ

Παρατείνεται το αδιέξοδο στη Φούτμπολ Λιγκ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην απόφαση της περαιτέρω συνέχισης της αναστολής έναρξης του πρωταθλήματος έλαβε χθες το Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, αφού δεν έχει καταστεί δυνατό να βρεθούν χρήματα ούτε από κανάλι που να ενδιαφέρεται για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ούτε από χορηγία για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος ούτε από κάποια άλλη πηγή, όπως η Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της «μικρής λίγκας» κάνει λόγο για: α) «συνέχιση των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα», β) «αποστολή εξωδίκου στην Super League που θα αφορά τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της Football League, τα οποία συστηματικά καταστρατηγούνται», γ) «άμεση υποβολή στην ΕΠΟ χρόνιων αιτημάτων της Football League που σχετίζονται με θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που την αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρονται η μείωση των παραβόλων, η ρύθμιση οικονομικών οφειλών, η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση κ.ά.» και δ) «σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου τη Δευτέρα 10/10, στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εκπροσώπησης της Football League στην επικείμενη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10».

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι μεθαύριο θα υπάρξει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, «στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις ΠΑΕ μέλη της και το πρωτάθλημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή