Κάλεσμα Μητσοτάκη για «εθνική συστράτευση» στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ.

Κάλεσμα Μητσοτάκη για «εθνική συστράτευση» στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καλούμε σε μεγάλη εθνική συστράτευση όλους τους πολίτες», είπε ο Κυριάκος Μητσότακης στη σύντομη ομιλία του μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων των νέων κεντρικών γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς.

Κάλεσμα Μητσοτάκη για «εθνική συστράτευση» στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ.-1

«Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος. Το 2004 όταν εκλέχτηκα πρώτη φορά βουλευτής δεν φανταζόμουν ότι 12 χρόνια μετά ως πρόεδρος της ΝΔ, θα εγκαινίαζα τα καινούργια γραφεία του κόμματος. Διακρίνω πολλούς αγωνιστές της παράταξης, φίλους της ΝΔ που κράτησαν όρθια την παράταξη σε δύσκολες στιγμές. Βλέπω και καινούργιους φίλους που είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει μόνο μια λύση απέναντι στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Ισχυρή ΝΔ, νικήτρια στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κάλεσμα Μητσοτάκη για «εθνική συστράτευση» στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ.-2

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμβολή του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή στη χώρα, επισημαίνοντας ότι έκανε πάντα αυτό που ήταν ωφέλιμο για τον τόπο και όχι κατ´ανάγκη αυτό που ήταν αρεστό.

Κάλεσμα Μητσοτάκη για «εθνική συστράτευση» στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ.-3

«Αυτό πρεσβεύει η ΝΔ. Την ευθύνη της αλήθειας και την αλήθεια της ευθύνης», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης. Τον αγιασμό στα εγκαίνια τέλεσε ο επίσκοπος Ναζιανζού Θεοδώρητος, πρώην δάσκαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κολλέγιο Αθηνών.

Κάλεσμα Μητσοτάκη για «εθνική συστράτευση» στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ.-4

«Η Εκκλησία θα είναι στο πλευρό σας. Θα γίνετε ο πρωθυπουργός που θα ανατάξει τη χώρα», είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ ο κύριος Θεοδώρητος. Παρόντες στα εγκαίνια ήταν οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι επίσης πρώην πρόεδροι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, καθώς και περίπου 2500 πολίτες που ήρθαν χωρίς προσκλήσεις.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή