«Φάουλ» από Κύπρο και ΑΠΟΕΛ

«Φάουλ» από Κύπρο και ΑΠΟΕΛ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα 24ωρα πριν από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κύπρο στο Καραϊσκάκη για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ανέβασε τους τόνους. Με χθεσινές δηλώσεις του υπογράμμισε πως ένα θετικό αποτέλεσμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου θα είναι μία καλή αφορμή για να σωπάσουν οι Ελληνες.

«Πάντοτε οι Ελληνες έχουν μια τάση υποτίμησης του κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μια απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πετρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νίκη της ομάδας του στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ: «Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Σίγουρα είναι νωρίς, αλλά οι έξι βαθμοί κάτι λένε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν ότι έχασαν από τον ΑΠΟΕΛ. Ενιωσαν και λίγο άβολα».

Παρεμπιπτόντως, αμφίβολος για τον αγώνα της Παρασκευής στο Φάληρο είναι ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο διεθνής επιθετικός, που με δικό του γκολ «χάρισε» στον ΑΠΟΕΛ τη νίκη στο Καραϊσκάκη, αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στον προσαγωγό που του κόστισαν τη συμμετοχή στον αγώνα πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Την ίδια ώρα, ο Μίκαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Δημήτρη Διαμαντάκου. Χθες, επιβεβαιώθηκε πως ταλαιπωρείται από θλάση και έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τόσο στην αναμέτρηση με την Κύπρο όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Εσθονία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο διεθνής επιθετικός επιβεβαίωσαν την ανησυχία του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής για θλάση στον προσαγωγό. Υστερα από επικοινωνία με την Καρλσρούη, αποφασίστηκε να παραμείνει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για θεραπεία. Να σημειωθεί πως δεν θα αντικατασταθεί από άλλον ποδοσφαιριστή. Το σημερινό πρόγραμμα των διεθνών περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, οι οποίες θα είναι κλειστές για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου. Η πρωινή θα πραγματοποιηθεί σε γυμναστήριο και οι παίκτες θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις κινητικότητας και διατάσεων. Η απογευματινή θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στον ΣΚΑΪ η αναμέτρηση

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τη μετάδοση των αγώνων της εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή, στις 21.45, με την αναμέτρηση Ελλάδας – Κύπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή