Την 1η Δεκεμβρίου ανοίγει το Wyndham Grand Athens

Την 1η Δεκεμβρίου ανοίγει το Wyndham Grand Athens

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την 1η Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Αθήνα το ξενοδοχείο 5 αστέρων Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες διεθνώς με χαρτοφυλάκιο 8.000 μονάδων σε 73 χώρες.

Το ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500 τ.μ. χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, εστιατόριο, μπαρ, σπα roof top με μπαρ – εστιατόριο 450 τ.μ. και πισίνα με καταρράκτη, υπόγειο πάρκινγκ 150 θέσεων κ.ά. Η επένδυση ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατ. ευρώ. Το κτίριο ιδιοκτησίας της Βιοχάλκο έχει ενοικιαστεί από την Zeus Ιnternational, που υλοποιεί και το έργο προκειμένου να λειτουργήσει το ξενοδοχείο υπό την επωνυμία του Oμίλου της Wyndham.

Συνολικά στη μονάδα θα απασχοληθούν άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία θα εκπαιδευθούν στα πρότυπα της Wyndham. Χθες, στελέχη της Zeus και της Wyndham ανακοίνωσαν την επιτάχυνση των εργασιών για το άνοιγμα του ξενοδοχείου την 1η Δεκεμβρίου αντί για το 2017 που είχε αρχικά υπολογιστεί. Ηδη η μονάδα έχει ξεκινήσει να δέχεται κρατήσεις από τις ξένες αγορές. Ο περιφερειακός αντιπρόεδρος του Wyndham Group Hotel για την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη κ. Εντουιν Μπρόερς ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τα ξενοδοχεία Wyndham Grand κατέχουν εξέχουσα θέση σε μερικές από τις πιο σημαντικές πόλεις του κόσμου με ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά όπως η Σαγκάη, η Κωνσταντινούπολη, το Σικάγο και τώρα η Αθήνα. Ως ενδεικτικό παράδειγμα των αναπτυξιακών διαθέσεων της αλυσίδας στη γεωγραφική περιοχή ευθύνης του ανέφερε ότι τα τελευταία 8 χρόνια ο όμιλος ενέταξε στο χαρτοφυλάκιο του περί τα 50 ξενοδοχεία στην Τουρκία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης στη χώρα μας. Από την πλευρά του, ο ιδρυτής της Zeus International Χάρης Σιγανός αναφερόμενος στο ξενοδοχείο τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η νέα αυτή επένδυση θα προκαλέσει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό ενώ παράλληλα θα δώσει πνοή και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή