Κρέμα χωρίς κρούστα & ζάχαρη άχνη απ’τα χεράκια μας

Κρέμα χωρίς κρούστα & ζάχαρη άχνη απ’τα χεράκια μας

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρέμες χωρίς κρούστα

Υπάρχει απλός τρόπος να μη σχηματίζεται κρούστα στην επιφάνεια των κρεμών μας: Αφού τις ετοιμάσουμε, τις καλύπτουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά της. Τη βάζουμε στο ψυγείο και όταν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε (ή να την καταναλώσουμε), τη βγάζουμε από το ψυγείο, αφαιρούμε τη μεμβράνη και την αφρατεύουμε με ένα πιρούνι ή έναν αυγοδάρτη.

Φτιάχνουμε μόνοι μας ζάχαρη άχνη

Κρέμα χωρίς κρούστα & ζάχαρη άχνη απ’τα χεράκια μας-1

Αν για κάποια συνταγή απαιτείται ζάχαρη άχνη και μας έχει τελειώσει μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ως εξής: Χτυπάμε κρυσταλλική ζάχαρη στο μπλέντερ ή στο μίξερ μέχρι να γίνει άχνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή