ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κρέμα χωρίς κρούστα & ζάχαρη άχνη απ'τα χεράκια μας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ζάχαρη και Αλεύρι, Συμβουλές

Κρέμες χωρίς κρούστα

Υπάρχει απλός τρόπος να μη σχηματίζεται κρούστα στην επιφάνεια των κρεμών μας: Αφού τις ετοιμάσουμε, τις καλύπτουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά της. Τη βάζουμε στο ψυγείο και όταν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε (ή να την καταναλώσουμε), τη βγάζουμε από το ψυγείο, αφαιρούμε τη μεμβράνη και την αφρατεύουμε με ένα πιρούνι ή έναν αυγοδάρτη.

Φτιάχνουμε μόνοι μας ζάχαρη άχνη

Αν για κάποια συνταγή απαιτείται ζάχαρη άχνη και μας έχει τελειώσει μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ως εξής: Χτυπάμε κρυσταλλική ζάχαρη στο μπλέντερ ή στο μίξερ μέχρι να γίνει άχνη.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ