«Εκκωφαντική» σιωπή στην ΑΕΚ

«Εκκωφαντική» σιωπή στην ΑΕΚ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η λέξη «προγραμματισμός» μοιάζει να είναι η πιο άγνωστη για τη διοίκηση της ΑΕΚ εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως και η «ανάληψη ευθύνης» σε περίπτωση μη αναμενόμενου αποτελέσματος ή κάποιας έκτακτης είδησης. Η προχθεσινή συνάντηση των Μπάγεβιτς, Μαϊστόροβιτς και Κετσπάγια μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και η αντιμετώπιση της επίσημης ΑΕΚ όσον αφορά το γεγονός δημιουργούν πληθώρα ερωτημάτων. Ούτε δήλωση στήριξης, ούτε ανακοίνωση αναζήτησης νέου προπονητή. Μόνο η φράση του Τιμούρ Κετσπάγια, που ψέλλισε «συνεχίζουμε», έβγαλε την είδηση της Τρίτης. Το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο, δεν είναι το μόνο στο οποίο η επίσημη ΑΕΚ επιδεικνύει τέτοιου είδους χειρισμούς.   

      

Ο Στέλιος Μανωλάς, που είναι προπονητής της Κ-20, αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους φιλάθλους της ΑΕΚ από τις 23 Αυγούστου, καθώς οι συνομιλίες που έφερε στη δημοσιότητα η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» εμφάνιζαν τον ίδιο πρόθυμο να εξυπηρετήσει «μαύρη» πληρωμή του Ολυμπιακού προς τον ανιψιό του, Κώστα, για την πραγματοποίηση της μετακίνησής του στους «ερυθρόλευκους». Ο Μανωλάς δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα για αυτόν τον λόγο, αλλά η επίσημη ΑΕΚ ούτε καν προέβη σε κάποια δήλωση στήριξης προς τον προπονητή της ομάδας νέων, ο οποίος παρεμπιπτόντως είδε τους παίκτες του να χάνουν με 7 – 0 από τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού την προηγούμενη Κυριακή.       

  

Από χθες το πρωί, κυριαρχεί μια ονοματολογία υποψηφίων προπονητών, που ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από την επίσημη ΠΑΕ, με τους Χιμένεθ, Χέμεθ και Κονσεϊσάο να εμφανίζονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κετσπάγια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, επιφορτισμένος με τον ρόλο του ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, δεδομένου ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καθημερινή επαφή με την ομάδα, δείχνει εγκλωβισμένος, όντας επί μονίμου βάσεως στο απυρόβλητο. Επί των ημερών του, έχουν απολυθεί ή «παραιτηθεί» δύο τεχνικοί διευθυντές (Νίκος Λυμπερόπουλος και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς), ένας διευθυντής Ακαδημιών (Ακης Ζήκος), δύο προπονητές (Δέλλας, Πογιέτ) και τώρα ο Κετσπάγια βρίσκεται υπ’ ατμόν. Ο Κετσπάγια, προφανώς και δεν είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, αλλά η απόφαση για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ελήφθη από τον κ. Μπάγεβιτς, 12 ώρες μετά το καλοκαιρινό φιάσκο της υπόθεσης Φιλίπ Μοντανιέ που ήρθε, είδε και… έφυγε χωρίς να υπογράψει.

Με την επιλογή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή, υπάρχει η ελπίδα πως η ΑΕΚ θα εκσυγχρονιστεί μέσω ενός ανθρώπου με παραστάσεις και σπουδαία επαγγελματική καριέρα, προσεγγίζοντας σε έναν βαθμό τον τρόπο λειτουργίας ευρωπαϊκών ομάδων…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή