Μια νέα πρόκληση για την Κορακάκη

Μια νέα πρόκληση για την Κορακάκη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στόχο» να μεγαλώσει, άμεσα, τη συλλογή των μεταλλίων θα αναζητήσει η Αννα Κορακάκη στην Ιταλία. Η δις ολυμπιονίκης της σκοποβολής βρίσκεται στην Μπολόνια προκειμένου να πάρει μέρος στον τελικό των παγκοσμίων κυπέλλων. Για την πρωταθλήτριά μας θα είναι η πρώτη συμμετοχή σε διοργάνωση ύστερα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος οι 12 καλύτερες αθλήτριες από κάθε κατηγορία. Πρόκειται για μία «συνάντηση» όπου θα υπάρχουν οι κορυφαίες του κόσμου. «Είμαι λίγο κουρασμένη αλλά σε καλή κατάσταση. Οπως πάντα θα προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε στην «Κ» η ολυμπιονίκης.

Στην Μπολόνια, η Αννα Κορακάκη θα αγωνιστεί και στα δύο όπλα στα οποία έχει διακριθεί. Στις 7 Οκτωβρίου θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο πιστόλι 25 μ. και στις 8 Οκτωβρίου στο αεροβόλο 10 μ. Σε αντίθεση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπάρχει κάποιο κενό για ξεκούραση και πρέπει και τις δύο ημέρες να βρεθεί σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. «Υστερα από το Ρίο ντε Τζανέιρο υπήρχε κενό για ένα μήνα. Μετά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις. Αρχικά είχαμε και το πρόβλημα με το σκοπευτήριο αλλά κάναμε μία μικρή προετοιμασία στην Αθήνα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περιμένουμε μεγάλες επιδόσεις. Πρόκειται για μια διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς. Ολες οι αθλήτριες ξεκουράστηκαν διότι είχαν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις», μας είπε ο προπονητής και πατέρας της Αννας, Τάσος Κορακάκης.

Ο αγώνας στην Μπολόνια θα είναι ο τελευταίος της σεζόν για την ολυμπιονίκη. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την άνοιξη και μέχρι τότε θα ασχοληθεί με τις σπουδές της (Ειδική Αγωγή).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή