Μπεργκ: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος

Μπεργκ: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεμένος με πολύ περισσότερα από μια υπογραφή σε ένα συμβόλαιο είναι ο Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό και δεν κουράζεται να το δείχνει συνεχώς! Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Σουηδός στράικερ έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο αφοσιωμένος είναι στην ομάδα του, πόσο δεμένος νιώθει μαζί της και πόσο όμορφα περνάνε στην Ελλάδα αυτός και η οικογένειά του. Επλεξε το εγκώμιο του Στραματσόνι, μίλησε με καλά λόγια για τον Αναστασίου, έδειξε να πιστεύει στο πλάνο του Παναθηναϊκού και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει εδώ την καριέρα του όταν φτάσει εκείνη η ώρα, αν και αυτός με τους πρώην συμπαίκτες του στην Γκέτεμποργκ έχουν όνειρο να ξαναβρεθούν όλοι μαζί στην ομάδα τους, όπως τότε που ξεκινούσαν το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής.

Η συνέντευξη δόθηκε ενόψει του αγώνα της Σουηδίας με το Λουξεμβούργο, αλλά η συζήτηση στράφηκε και προς τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ μίλησε ξανά για τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του και είπε ότι απομένει μόνο να αποτυπωθεί και στο χαρτί, τονίζοντας ότι νιώθει τόσο καλά στην Αθήνα που ουσιαστικά δεν ψάχτηκε για κάτι άλλο: «Είναι ξεκάθαρο πως θα ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση που έχω εδώ, με την οικογένειά μου αλλά και στο ποδόσφαιρο, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να βρεθεί αλλού. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να έχω κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η επιλογή που έκανα προχωρώντας. Ουσιαστικά, τίποτε άλλο δεν πέρασε από το μυαλό μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ άλλοτε τόσο καλά στο εξωτερικό, τόσο σε ομάδα όσο και στην προσωπική μου ζωή. Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου σαν επιλογή να μείνω εδώ ώς το τέλος της καριέρας μου, είναι τόσο καλά που το απολαμβάνω»!

Γκρίνιαξε λίγο ο Μπεργκ για τα δύο γκολ που πέτυχε με Λεβαδειακό – Θέλτα και κακώς δεν μέτρησαν, αλλά φάνηκε να περιμένει καλύτερη συνέχεια και να πιστεύει στη δουλειά του Στραματσόνι: «Μου άρεσε και ο προηγούμενος προπονητής ο οποίος με έφερε στον Παναθηναϊκό. Ο Στραματσόνι είναι πολύ πιο έμπειρος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι νέο, ήρθαν περίπου δέκα παίκτες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και άλλοι τόσοι το καλοκαίρι. Προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τον προπονητή μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή