Ρόλο στην αξιολόγηση στελεχών της ΝΔ αναλαμβάνει η Μαριέττα Γιαννάκου

Ρόλο στην αξιολόγηση στελεχών της ΝΔ αναλαμβάνει η Μαριέττα Γιαννάκου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η αξιοποίηση της Μαριέττας Γιαννάκου από τον πρόεδρο της ΝΔ. Η εκτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο της έμπειρης πολιτικού είναι δεδομένη και εκφράστηκε και δημόσια κατά την διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης στην Βουλή για θέματα Παιδείας, όπου η πρώην υπουργός ήταν παρούσα και την επαίνεσε δημόσια ο αρχηγός της ΝΔ για την μεταρρύθμιση που επιχείρησε να κάνει το 2006 στον χώρο της Παιδείας. 

Η ίδια η κ. Μαριέττα Γιαννάκου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Κ» δήλωσε πως το κεφάλαιο πολιτική κάθε άλλο παρά έχει κλείσει για εκείνη, προαναγγέλοντας εμμέσως πλην σαφώς την επαναδραστηριοποίηση της στα κοινά. 

Οι πληροφορίες λένε πως το αμέσως επόμενο διάστημα η κ. Γιαννάκου θα αναλάβει κομβικό ρόλο στη Ν.Δ, η οποία θέλει να αξιοποιήσει την εμπειρία της και το υψηλό πολιτικό της κριτήριο. Με βάση αυτά τα δεδομένα θεωρείται πολύ πιθανό να αναλάβει κάποιο πόστο που έχει να κάνει με την αξιολόγηση στελεχών. 

Χαρακτηριστικό της επαναδραστηριοποίησης της κ. Γιαννάκου στα γαλάζια δρώμενα είναι πως χτες, ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, κοινοποίησε μία φωτογραφία στα social media μετά τον αγιασμό στα νέα γραφεία του κόμματος, γράφοντας «Είχα την τιμή, μετά τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων στο Μοσχάτο, να με επισκεφθεί η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου και να συνομιλήσουμε για αρκετή ώρα για οργανωτικά θέματα».

Ρόλο στην αξιολόγηση στελεχών της ΝΔ αναλαμβάνει η Μαριέττα Γιαννάκου-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή