H Νατάσα Παζαϊτη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

H Νατάσα Παζαϊτη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία διαφορετική μάχη, αυτή της φωτογραφίας, αλλά με τον ίδιο στόχο, την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού ρίχνεται η κ. Νατάσα Παζαϊτη.

Πρόκειται για το διαγωνισμό της Pink Glove, μιας διεθνούς οργάνωσης η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.

Η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός – ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία pink glove, ως η μόνη ελληνική συμμετοχή. https://www.facebook.com/KentroMastouEmbio/?fref=ts

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook και θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.

Η ελληνική πρόταση, με τίτλου Helping Hand, στέλνει συγκεκριμένο μήνυμα: Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί.

Οι προτάσεις ψηφίζονται αποκλειστικά μέσω του Facebook, (https://www.facebook.com/KentroMastouEmbio/?fref=ts) με την ελληνική πρόταση να φιλοδοξεί να αξιοποιήσει την τέχνη ως το μέσο που μεγιστοποιεί το μήνυμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή