Στρατηγική ανανέωσης, διεύρυνσης από Μητσοτάκη

Στρατηγική ανανέωσης, διεύρυνσης από Μητσοτάκη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πειραιώς κάνει πράξη την προαναγγελθείσα ανανέωση και μέσω διεύρυνσης, καθώς χθες ανακοινώθηκε η ένταξη του Γιάννη Καλλιάνου στη Ν.Δ. Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη που ενώνει όλους τους Ελληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλει στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον κ. Καλλιάνο. Από την πλευρά του, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος είχε αποχωρήσει στο τέλος Αυγούστου από το κόμμα του Βασ. Λεβέντη αφήνοντας σαφείς αιχμές για το «φλερτ» με τον Αλ. Τσίπρα που «καταστρέφει τη χώρα», σε σχετική ανακοίνωση για την απόφασή του να ενταχθεί στη Ν.Δ. σημειώνει ότι έλαβε υπ’ όψιν του τη γνώμη των πολιτών και ότι στην απόφασή του πρυτάνευσε η βούλησή του να αγωνιστεί για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Καταλήγει, δε, σημειώνοντας ότι «η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη συμφωνία αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας».

Οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις δεν έμειναν ασχολίαστες από την Ενωση Κεντρώων. Το κόμμα του κ. Λεβέντη υποστηρίζει ότι δεν προτίθεται να μπει στην κυβέρνηση –«Κέντρο ήμασταν, Κέντρο είμαστε και Κέντρο θα παραμείνουμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά– και ότι ο κ. Καλλιάνος είχε έλθει σε συμφωνία με τη Ν.Δ. πριν αποχωρήσει από το κόμμα. Αφήνει, δε, να εννοηθεί ότι αυτός ήταν ο λόγος της «λασπολογίας και της εκστρατείας κατασυκοφάντησης» εναντίον της Eνωσης Κεντρώων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή