Σημαντική διάκριση για την Alpha Bank

Σημαντική διάκριση για την Alpha Bank

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η υπηρεσία mobile banking της Alpha Bank στο πλαίσιο του διαγωνισμού Cyta Mobile Excellence Awards 2016. Αναλυτικότερα, η πλήρως ανανεωμένη υπηρεσία Alpha Mobile Banking της τράπεζας κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Mobile Banking Services και Redesign-Relaunch Μobile App. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, το Alpha Mobile Banking για «έξυπνα» κινητά ανασχεδιάσθηκε τον Ιούνιο 2015 βάσει των καλύτερων διεθνών πρακτικών για πλατφόρμες ηλεκτρονικών συναλλαγών. Συνδυάζοντας ευκολία, αμεσότητα και λειτουργικότητα παρέχει περισσότερη ευελιξία και αυτονομία στη συνολική διαχείριση των οικονομικών των πελατών της τράπεζας, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο βαθμό ασφαλείας σε όλες τις συναλλαγές τους.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα user interfaces (UI) στην ελληνική τραπεζική αγορά και ενσωματώνει νέες λειτουργικότητες που υποστηρίζουν πληθώρα συναλλαγών για μεταφορές ποσών, εμβάσματα και πληρωμές. Επιπλέον, το επίσης πλήρως ανανεωμένο slide menu επιτρέπει την εύκολη περιήγηση στις λειτουργίες της υπηρεσίας. Ο διευθυντής της Διευθύνσεως Εναλλακτικών δικτύων της Alpha Bank Σωτήρης Κυριάκος δήλωσε: «Η βράβευση του Alpha Mobile Banking στον επιτυχημένο διαγωνισμό Cyta Mobile Excellence Awards 2016 αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της στρατηγικής επιλογής μας για ριζική αναβάθμιση της υπηρεσίας, με γνώμονα τη συνολική εμπειρία του πελάτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή