Iταλία και Ισπανία ανοίγουν τον χορό των προκριματικών

Iταλία και Ισπανία ανοίγουν τον χορό των προκριματικών

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αήττητο σερί των 10 ετών και 51 αγώνων σε προκριματικές φάσεις Μουντιάλ και Euro θέλει να υπερασπιστεί και να επεκτείνει απόψε η Ιταλία υποδεχόμενη την Ισπανία στο Τορίνο για τον σημαντικότερο αγώνα των εννέα, με τους οποίους ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ευρώπη. Το κλασικό μεσογειακό ντέρμπι, το πρώτο του ομίλου αυτού, θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στα τελικά της Ρωσίας, ενώ ο δεύτερος πρέπει να περάσει από τα μπαράζ.

Η έδρα της Γιουβέντους θα είναι κατάμεστη και οι Ιταλοί αναμένουν τους Ισπανούς να έχουν ρεβανσιστική διάθεση και άλλο προφίλ, με τον νέο τεχνικό Γιούλεν Λοπετέγκι. «Περιμένουμε μια διαφορετική Ισπανία από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στο Ευρωπαϊκό. Πλέον έχει φρέσκο κίνητρο, θα έχει πιο καθαρό μυαλό και θα θέλει να εκδικηθεί την ήττα στο Euro 2016», δήλωσε ο Ιταλός διεθνής αμυντικός Λεονάρντο Μπονούτσι, που έχρισε τους Ισπανούς φαβορί. Δεν διαφώνησε ο Ισπανός μέσος Σέρχιο Μπούσκετς: «Εδώ κρίνεται η πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά είναι και καιρός για εκδίκηση», είπε. Από τους άλλους αγώνες σημαντικότερος είναι αυτός της Τουρκίας με την Ουκρανία, ενώ ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας της εθνικής Κοσσυφοπεδίου, με την Κροατία, θα διεξαχθεί στη γειτονική Αλβανία. Παίζουν ακόμη απόψε Αυστρία – Ουαλία, Μολδαβία – Σερβία, Ιρλανδία – Γεωργία, Σκόπια – Ισραήλ, Λιχτενστάιν – Αλβανία και Ισλανδία – Φινλανδία. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 21.45.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή