Ποιοι έκλεψαν τις εντυπώσεις;

Ποιοι έκλεψαν τις εντυπώσεις;

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ το τηλεοπτικό τοπίο είναι υπό διαμόρφωση, δεδομένης της εκκρεμότητας της απόφασης του ΣτΕ κ.ο.κ., και τα κανάλια, αδειοδοτημένα και μη, ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης όλο και περισσότερα νέα προγράμματα επιδιώκοντας τη βελτίωση της θέσης τους, οι πρώτες κόντρες έβγαλαν κερδισμένους και χαμένους.

Στην prime time ζώνη, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, κονταροχτυπιέται με το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 (4/10: 25,2% επί των ανοικτών δεκτών και 24,5% αντίστοιχα), ενώ το κοινό του έχει κατά την πολλοστή προβολή του το «Πενήντα-πενήντα» (Mega, 4/10: 20,9%) κ.ά. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πάρει «κεφάλι» στις 8 μ.μ. με την έτερη δραματική σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» (4/10: 29%), που συνεχίζεται από πέρυσι. Αλλωστε, πόσες από τις συνολικά έξι καθημερινές σειρές να δει κάποιος-α, όσο κι αν διαθέτουν τα στάνταρ του είδους; Το πρωί, έχουν ξεχωρίσει τις καθημερινές το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γ. Παπαδάκη και τα Σαββατοκύριακα το «Καλημέρα» με τον Γ. Αυτιά (ΣΚΑΪ), που χτυπάνε 30άρια. Το ίδιο καλά τα πάει η Φαίη Σκορδά και «Το πρωινό ΑΝΤ1» (και χωρίς τον Γ. Λιάγκα), ενώ η Ελένη Μενεγάκη (Alpha) αναζητεί τον ρυθμό της. Μάλιστα, κατά τη δεύτερη ώρα της εκπομπής της, η πλειονότητα παρακολουθεί «Τα Νέα του ΣΚΑΪ» με την Εύα Αντωνοπούλου. Το κοινό του έχει και το «Deal» (Alpha) με τον Χρ. Φερεντίνο. Απομένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η εικόνα αφού ανοίξει η βεντάλια των προγραμμάτων των καναλιών, και βεβαίως τον ρόλο που θα διαδραματίσει η ΕΡΤ, της οποίας τις νέες εκπομπές παρουσίασαν προχθές ο διευθύνων σύμβουλος της Λ. Ταγματάρχης και τα στελέχη της. Στις γνωστές ενημερωτικές εκπομπές προστίθενται οι «Focus Economy», «Επωνύμως», «Road», «Ρεπόρτερ», «Διπλανή πόρτα», «Made in Greece». Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα περιλαμβάνεται ένθετο 10λεπτο για τον πολιτισμό, ενώ θα υπάρχει και καθημερινό πολιτιστικό μαγκαζίνο στις 16.00. Το μενού συμπληρώνουν αθλητικά, εκπομπές τύπου «Εκ του πλησίον», «Εικαστικοί», «Αρχαίων δράμα», «Τα μυστικά της μουσικής», «Στην κουζίνα των μεταναστών», ντοκιμαντέρ των Arte, Fremantle, History Channel, και ξένες σειρές, όπως η ισπανική εποχής «Seis Hermanas», η δανική «Seaside hotel», το «Modus», το «Medici» με τον Ντάστιν Χόφμαν και το «Murdoch Mysteries».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή