Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε κλέψει μεγάλο ποσό από επιχείρηση στου Ρέντη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε κλέψει μεγάλο ποσό από επιχείρηση στου Ρέντη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε άτομα, μέλη σπείρας, που είχαν διαρρήξει τον περασμένο Αύγουστο, γραφεία εταιρείας οπωροκηπευτικών εντός της Κεντρικής Λαχαναγοράς στην περιοχή του Ρέντη και  είχαν αφαιρέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, συνελήφθησαν από άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πειραιά στην περιοχή του Ταύρου.

Πρόκειται για πέντε άτομα, έναν άνδρα, 27 ετών, τρεις γυναίκες ηλικίας 20, 22 και 43 ετών και έναν 21χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Για την υπόθεση αναζητείται επίσης και ένα μέλος της σπείρας, ένας υπήκοος Αλβανίας, 17 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ασφάλειας οι συλληφθέντες, βραδινές ώρες, είχαν διαρρήξει τα γραφεία της εταιρείας οπωροκηπευτικών εντός της Κεντρικής Λαχαναγοράς στην περιοχή του Ρέντη και είχαν αφαιρέσει από ντουλάπα μεγάλο χρηματικό ποσό, τιμολόγια συναλλαγών καθώς και μία επιταγή.

Στην κατοχή τους καθώς σε κατ' οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 20.970 ευρώ που αποτελούσε μέρος της κλοπής, τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα- τα δύο είχαν αγορασθεί μετά τη διάρρηξη-ένα πιστόλι κρότου, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,2 γραμμ. και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατά συναυτουργία, της αντίστασης, της ψευδορκίας καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή