Ξανά στο βάθρο η Κορακάκη με ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ

Ξανά στο βάθρο η Κορακάκη με ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα και τον… εαυτό της μπορεί να ξεπεράει μέσα στην ίδια ημέρα η Αννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετά την ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ νεανίδων που είχε πετύχει το πρωί στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού 10 μ., στον τελικό των παγκοσμίων κυπέλλων της Ιταλίας, σημείωσε ακόμη μία και με 201.0 βολές ισοφάρισε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ που το έχει πετύχει στη Μόσχα το 2014. Για να κριθεί το χρυσό μετάλλιο, όμως, χρειάστηκε να φτάσει η αναμέτρηση στη «χρυσή» βολή. Το κατέκτησε η Ζαβάλα Βάσκεθ από το Μεξικό διότι η αθλήτριά μας είχε 9,1 και η αντίπαλός της 9,8.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε από νωρίς μπροστά αλλά η Μεξικάνα αντίπαλός της βελτιώθηκε στις τελευταίες βολές με αποτέλεσμα να την ισοφαρίσει. Ετσι, το μετάλλιο κρίθηκε στο «σουτ άουτ» όπου η Ζαβάλα Βάσκεθ είχε καλύτερη επίδοση. Αξίζει να θυμίσουμε ότι σε αυτή τη διοργάνωση αγωνίζονται οι 12 καλύτερες από κάθε όπλο και η 20χρονη Ολυμπιονίκης μας απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται η καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο στην ηλικία της και όχι μόνο. Θα γυρίσει από την Μπολόνια με ένα χρυσό μετάλλιο και ένα ασημένιο.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή