Παρτιτούρες, κύμβαλα και… joni mitchell

Παρτιτούρες, κύμβαλα και… joni mitchell

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα εντυπωσιακό νέο κτίριο στο Κάλγκαρι του Καναδά στεγάζεται εδώ και λίγο καιρό το National Music Center, o οργανισμός που έχει ως βασική αποστολή του την προβολή και προώθηση της μουσικής της βορειοαμερικανικής χώρας.

Για το νέο του «σπίτι», ονόματι Studio Bell, ο οργανισμός συνεργάστηκε με την Bell, τη μεγαλύτερη εταιρεία επικοινωνιών στον Καναδά, και το αρχιτεκτονικό γραφείο Allied Works Architecture, για να δημιουργήσουν μια υψηλών προδιαγραφών κατασκευή, που φιλοξενεί συναυλιακό χώρο 300 θέσεων, εκθεσιακούς χώρους, στούντιο ηχογράφησης, εγκαταστάσεις ζωντανής αναμετάδοσης παραστάσεων, κέντρο Τύπου, αίθουσες διδασκαλίας, καφετέρια και καταστήματα.

Το Studio Bell αποτελείται από εννέα πενταώροφα κτίρια με καμπύλες γραμμές, που παραπέμπουν σε μουσικά όργανα και ηχεία, και επιφάνειες από γυαλιστερά πλακάκια τερακότας που ενισχύουν τον ήχο και αντανακλούν το φως, δίνοντας στο κτίριο τη χαρακτηριστική του απαστράπτουσα όψη.

http://studiobell.ca

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή