Ζήστε εσείς καλά… και τα παιδιά σας ακόμη καλύτερα

Ζήστε εσείς καλά… και τα παιδιά σας ακόμη καλύτερα

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»! Μια φράση βγαλμένη από τα παραμύθια των παιδικών σας χρόνων… όπως αυτά που ως γονείς είναι η σειρά σας να διαβάσετε στα δικά σας παιδιά ή σαν αυτό στο οποίο, γιατί όχι, θα γίνετε οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Πώς; Δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος και το as-milisoume.gr είναι εδώ για να σας τον δείξει.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το νέο e-book του as-milisoume, μιας «φρέσκιας» πρωτοβουλίας της Eurolife ERB, με χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να είστε χαρούμενοι γονείς και να μεγαλώσετε ακόμη πιο ευτυχισμένα παιδιά.

Γιατί η πολλή αγάπη και η καλή διάθεση είναι απαραίτητοι σύμβουλοι, όχι όμως και οι μοναδικοί. Βασικό συστατικό στη «συνταγή» για την οικογενειακή ευτυχία αποτελεί και ο σωστός προγραμματισμός, που θα επιτρέψει στο παιδί σας να νιώσει την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι θα έχει την απαραίτητη υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή της ζωής του, στις κακές αλλά και τις καλές στιγμές.

Το e-book με τίτλο «Γίναμε γονείς, ήμασταν παιδιά», απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα που αποτελούν πεδίο προβληματισμού για τους περισσότερους γονείς και σας βοηθούν να αποφύγετε τυχόν λάθη των δικών σας γονιών. Είναι επίσης ένας πολύτιμος οδηγός που θα συμβάλλει στο να αποκτήσετε την αναγκαία ψυχραιμία, συνέπεια και αυτοπεποίθηση για να ανταποκριθείτε στον «ρόλο» σας και να επικεντρωθείτε σε ζητήματα ουσιαστικά, αφήνοντας στην άκρη το άγχος πώς «θα γίνετε οι γονείς της χρονιάς» που καλλιεργείται μέσω της προβολής των τέλειων μαμάδων και μπαμπάδων στα social media.

Ορισμένες από τις προτάσεις που θα βρείτε στο e-book αφορούν θέματα ασφάλειας του παιδιού σας, υγείας αλλά και σωστής συμπεριφοράς.

«Πώς θα εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού μου», «πώς θα προλάβω την παιδική παχυσαρκία», «πόση ώρα επιτρέπεται να το αφήνω μπροστά στον υπολογιστή», «υπάρχουν όρια στην επιβράβευση», «υπάρχει πειθαρχία χωρίς τιμωρία» και «τι πρέπει να κάνω όταν τα παιδιά τσακώνονται μεταξύ τους», είναι διλήμματα καθημερινά και τις απαντήσεις θα τις βρείτε στις 33 σελίδες του e-book.

Και μην ξεχνάτε πως σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, οι γονείς που επιδιώκουν  την  τελειότητα  στον  ρόλο  τους, είναι αυτοί που έχουν και λιγότερες πιθανότητες να κάνουν τη «δουλειά» τους σωστά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή