Βενιζέλος: Μετά την κοινή διασκέδαση στο Μαξίμου ο κ. Τσίπρας μίλησε σαν κλώνος του κ. Καμμένου

Βενιζέλος: Μετά την κοινή διασκέδαση στο Μαξίμου ο κ. Τσίπρας μίλησε σαν κλώνος του κ. Καμμένου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον λόγο επί προσωπικού έλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την επίθεση που του έκανε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεις της ομιλίας του, αναφέροντας πως «ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε «αλητάμπουρα» όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;», ανέφερε ο ΥΕΘΑ

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας είπε πως ο κ. Καμμένος χυδαιολογεί συνεχώς με αόριστες αναφορές λέγοντας πως η σύζυγος του ανήκει σε μία συντηρητική πολυμελή οικογένεια κάτι που ο ΥΕΘΑ συγχέει μόνιμα. Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος είπε πως η οικογένεια της συζύγου της έχει στενές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο επικαλείται συνεχώς όπως είπε ο κ. Καμμένος και τον προέτρεψε να τον ρωτήσει για την οικογένεια Μπακατσέλου.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο περίφημο «ποτό» στο Μαξίμου λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας μιλάει πλέον σαν κλώνος του κ. Καμμένου, ωστόσο ο ΥΕΘΑ όπως είπε εξακολουθεί να έχει την δική του «αξία»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή