Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ στην Αθήνα

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ στην Αθήνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από αύριο αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε., Άντρο Κυπριανού, όπου θα έχει σειρά επαφών και θα παραστεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, και τον υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής, Ανδρέα Λοβέρδο και με τον επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρο Θεοδωράκη.

Την Πέμπτη η αντιπροσωπεία το ΑΚΕΛ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, και με τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Επίσης θα παραστεί στην έναρξη του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ .

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το μεσημέρι ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο «Σπίτι της Κύπρου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή