Απογοητεύει στα προκριματικά της Ν. Αμερικής η Αργεντινή

Απογοητεύει στα προκριματικά της Ν. Αμερικής η Αργεντινή

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορατός είναι πλέον ο μέχρι πρότινος αδιανόητος κίνδυνος αποκλεισμού της Αργεντινής από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, αφού χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι η «αλμπισελέστε» πήρε μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες τις τελευταίες μέρες και κατρακύλησε εκτός των τεσσάρων πρώτων θέσεων στη βαθμολογία των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής.

Η Αργεντινή έφερε 2-2 με το Περού στη Λίμα και υπέστη χθες τα ξημερώματα ήττα-σοκ εντός έδρας με 1-0 από την Παραγουάη στην Κόρδοβα, πέφτοντας στην πέμπτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας. Είναι δε η πρώτη φορά που η Αργεντινή υφίσταται δύο εντός έδρας ήττες στην ίδια προκριματική φάση, μετά και το περυσινό 0-2 από τον Ισημερινό.

«Χάσαμε διότι η ομάδα δεν βρήκε απαντήσεις σε κανένα από τα δύο ματς» παραδέχθηκε ο διεθνής μέσος Χαβιέρ Μασεράνο και ενώ στα αυτιά του ηχούν ακόμη τα σφυρίγματα και οι φωνές αποδοκιμασίας των Αργεντινών οπαδών. Τα άκουσε και ο Σέρχιο Αγουέρο που έχασε και πέναλτι.

Ετσι, την ώρα που η Βραζιλία δείχνει να συνέρχεται και πέρασε στην κορυφή του ομίλου, μπροστά από Ουρουγουάη, Ισημερινό και Κολομβία, την Αργεντινή πλησίασε πια στον έναν βαθμό η Παραγουάη, ενώ άλλον έναν βαθμό πιο πίσω έρχεται η δις πρωταθλήτρια Αμερικής Χιλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή