Δεν γλίτωσε ο Λέσκοτ το χειρουργείο

Δεν γλίτωσε ο Λέσκοτ το χειρουργείο

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο χειρουργείο μπαίνει τελικώς ο Αγγλος αμυντικός της ΑΕΚ Τζόλεον Λέσκοτ, καθώς η συντηρητική αγωγή που ακολουθούσε τις προηγούμενες ημέρες δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και αποφασίστηκε τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο Λέσκοτ θα μεταβεί στην Αγγλία και θα χειρουργηθεί εκεί, ενώ στο ίδιο μέρος θα ακολουθήσει και θεραπευτική αγωγή. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτήν τη στιγμή με ακρίβεια, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα δείξει η επέμβαση. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο γιατρός της ΑΕΚ Παντελής Νικολάου, ο Λέσκοτ μπορεί να απουσιάσει από έναν έως έξι μήνες.

Ως προς τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Σιμόες προπονήθηκε ξανά μόνος του και μόνο με θαύμα θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ την προσεχή Δευτέρα. Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό και είναι άγνωστο πότε θα είναι 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Βάργκας επίσης δεν υπολογίζεται, ενώ ο Ντίντακ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις. Σήμερα απολογείται ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ο Πατίτο Ροντρίγκες για το χτύπημά στον Φιγκέιρας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον Αργεντινό είναι απαγόρευση συμμετοχής στις επόμενες τρεις αγωνιστικές και θα τεθεί άμεσα σε ισχύ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να απουσιάσει και εκείνος από τον αγώνα της Δευτέρας.

Πέτρος Μάνταλος και Τάσος Μπακασέτας επανέρχονται στις προπονήσεις και θα είναι αναμφίβολα βασικοί, ενώ ο Ροντρίγκο Γκάλο θεωρείται εκτός φόρμας και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μιχάλης Μπακάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή