Γεροβασίλη σε ΝΔ: «Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Γεροβασίλη σε ΝΔ: «Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία και την αντιπολίτευση να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Είναι μια ευκαιρία να συμφιλιωθεί η Νέα Δημοκρατία με την πραγματικότητα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, για τη στάση της αντιπολίτευσης στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Σε ερώτηση για τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση για «παρεμβάσεις» στη Δικαιοσύνη και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που εξετάζει τη συνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, η κ. Γεροβασίλη απάντησε: «Η αντιπολίτευση και κυρίως η ΝΔ νομίζω ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Εκεί οφείλεται και όλη η διάθεση της καταστροφολογίας, των παρεκτροπών της δημοκρατίας και του Συντάγματος εξαιτίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ολα αυτά είναι παραμύθια με δράκους. Ολοι ξέρουν πολύ καλά πότε συνέβαιναν αυτά και ποιοι προσπάθησαν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη».

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή