Ποτάμι: Δείτε τα αποτελέσματα τoυ ερωτηματολογίου «Ποιος απειλεί την Δικαιοσύνη»

Ποτάμι: Δείτε τα αποτελέσματα τoυ ερωτηματολογίου «Ποιος απειλεί την Δικαιοσύνη»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα από το Ποτάμι, στο αμφιθέατρο του ΕΒΕΑ με θέμα «Ποιος απειλεί τη δικαιοσύνη». Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη για την εν λόγω εκδήλωση έκανε μία έρευνα βάσει ερωτηματολογίου, το οποίο έμεινε ανοιχτό από τις 2 μέχρι τις 12 Οκτωβρίου. Συνολικά απαντήθηκε από 793 φοιτητές νομικών σχολών και 2.438 συνλειτουργούς της δικαιοσύνης. Τα αποτελέσματα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και μπορείτε να τα δείτε συγκεντρωμένα πατώντας στο παρακάτω link:

Aποτελέσματα έρευνας για την Δικαιοσύνη

Στην εκδήλωση θα είναι ομιλητές οι:

Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην Πρωθυπουργός, πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας (ΣτΕ), Νίκος Αλιβιζάτος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλης Μαρκής, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου ε.τ. – επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων, Ιωάννης Τέντες, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ε.τ. και Γεώργιος Δημήτραινας, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής ΔΠΘ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν παρεμβάσεις εκπροσώπων Δικαστικών Ενώσεων και Δικηγορικών Συλλόγων, ενώ την παρουσίαση των ομιλητών και το συντονισμό της συζήτησης θα κάνουν η δημοσιογράφος Σοφία Φασουλάκη και η δικηγόρος και Πολιτική Υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων του Ποταμιού Γιάννα Παναγοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή