Πίσω από τις κάμερες

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είναι από πίσω;

H ερώτηση που κατά κόρον έθεταν «άνθρωποι του ποδοσφαίρου», αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, βάσει της οποίας ακυρώθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ και διορίστηκε προσωρινή διοίκηση, ήταν «ποιος βρίσκεται πίσω από την κίνηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου», με αποτέλεσμα να στραφούν όλοι εναντίον όλων. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής στράφηκε κατά της ΕΠΟ επειδή οι δύο διαιτητές που διόρισε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ψήφισαν υπέρ του να γίνει δεκτή η προσφυγή Μητρόπουλου. Ο υποψήφιος πρόεδρος της «αντιπολίτευσης», Ευ. Γραμμένος, κατηγόρησε για τον ίδιο λόγο την ΕΠΟ και τον Μητρόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε «άσο στο μανίκι του συστήματος». Η ΕΠΟ ενημέρωσε αμέσως τη FIFA, δείχνοντας ότι δεν ικανοποιείται από την προσωρινή διοίκηση που διορίστηκε, ενώ ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος, Δ. Ελευθεριάδης, κράτησε κι αυτός αποστάσεις από τον κ. Μητρόπουλο και επιτέθηκε στον αντίπαλό του, Ευ. Γραμμένο. Οσον αφορά τον ίδιο τον Β. Μητρόπουλο, με την κίνησή του κατάφερε να χαλάσει τα σχέδια που υπήρχαν ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, όμως έμεινε «εκτός παιχνιδιού» αφού δεν ορίστηκε στην προσωρινή διοίκηση.

ΜΠΛΟΥ.

Είπαν «αντίο»

Oι διαιτητές ήταν, είναι και θα παραμείνουν, οι πλέον «αναλώσιμοι» σε κάθε άθλημα. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα ήταν και είναι τα «καμένα χαρτιά» των παραγόντων σε αντιμαχόμενες πλευρές ή οι «παράπλευρες» απώλειες κάθε αντιπαλότητας. «Φούντωσε» ξανά ο πόλεμος FIBA-Ευρωλίγκας και τέσσερις Ελληνες διαιτητές έκαναν την επιλογή τους, γνωρίζοντας και τις εθνικές απώλειες που θα είχαν. Σε κανέναν «παροικούντα στην Ιερουσαλήμ» δεν έκανε εντύπωση ότι οι διεθνείς Γκόντας, Φούφης, Παπαπέτρου και οσονούπω ο Κορομηλάς, επέλεξαν την Ευρωλίγκα και είπαν «αντίο» στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στις διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Γ.Β.

Για πάντα στην ενόργανη

Για την πρόοδο των νεαρών αθλητριών ήταν το πρώτο που ρώτησε η Βασιλική Μιλλούση όταν επέστρεψε στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, ύστερα από τις διακοπές. Πριν ξεκινήσει την προπόνηση μίλησε με τους προπονητές για τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας, ενώ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις συναθλήτριές της. Μπορεί να θεωρείται ως η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της ενόργανης αλλά σίγουρα, όταν θα αποφασίσει να «αποχαιρετήσει» τη δοκό και τα άλλα όργανα, θα γίνει μία πολύ καλή προπονήτρια. Και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη νέα γενιά αλλά και από τον σεβασμό που εισπράττει από αυτήν.

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή