Σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΛ για την ομιλία Καμμένου στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΛ για την ομιλία Καμμένου στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γαϊτανάκι ανακοινώσεων μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με αφορμή την ομιλία του Πάνου Καμμένου χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο Συνέδριο προκάλεσαν την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ το οποίο υπογράμμισε πως «μόνο με την λέξη «ντροπή» μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα είπε ο κ. Καμμένος χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ περί «νέου Γοργοποτάμου» από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.«Νέος Γοργοπόταμος» το 3ο Μνημόνιο, η υποταγή στα κελεύσματα του Σόιμπλε, η εκχώρηση του εθνικού πλούτου για 99 χρόνια, οι φόροι, οι κομμένες συντάξεις, οι πλειστηριασμοί! Και το χειρότερο. Τον χειροκρότησαν οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι γλείφτες και αριβιστές πρώην ΠΑΣΟΚ. Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης».

Η παραπάνω τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οι οποίοι, μέσω της εκπροσώπου τους, Μανταλένας Παπαδοπούλου απήντησαν: «Η ηγεσία και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως συνεταίροι και στενοί συνεργάτες των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση, μόνο για Εθνική Αντίσταση δεν μπορούν να μιλούν. Φανταζόμαστε ότι «εν τη ρύμη» της σύμπλευσης, ξέχασαν να στείλουν στεφάνι στην κηδεία του Παττακού.

Να είναι βέβαιοι, πάντως, ότι οι κ.κ. Π. Καμμένος και Αλ. Τσίπρας θα δώσουν ενωμένοι τον αγώνα για να βγει η χώρα από τα μνημόνια στα οποία μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ, το γρηγορότερο δυνατό, αλλά και για να διασφαλιστεί ότι το σαθρό σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς τελειώνει οριστικά».

Στην συνέχεια η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ για την «εθνική του προσφορά», όπως είπε, στη χώρα: «Είναι όντως γνωστή σε όλους τους Έλληνες η διαχρονική προσφορά του ΠΑΣΟΚ: τα εξοπλιστικά, οι μίζες, οι Τσοχατζόπουλοι, οι Μαντέληδες, τα «δωράκια» πάσης φύσεως, το ένα εκατομμύριο του Χριστοφοράκου της Siemens στον πάλαι ποτέ στρατηγό του Σημίτη, Θόδωρο Τσουκάτο και άλλα πολλά.

Υ.Γ. Αν στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να κρύψουν κάτω από το χαλί τις ενοχές τους για το ότι υπήρξαν συνεταίροι σε κυβερνητικό επίπεδο με τους κ.κ. Βορίδη, Γεωργιάδη και άλλους, είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του ελληνικού λαού, ο οποίος τους έβαλε μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

Την τοποθέτηση των ΑΝΕΛ δεν άφησε αναπάντητη το ΠΑΣΟΚ που με καινούργια ανακοίνωση ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ, δεν κρίνει ότι αξίζουν απάντησης οι ανιστόρητες γελοιότητες του γνωστού ακροδεξιού και υβριστή Καμμένου .Επαναλαμβάνουμε απλά τον αποτροπιασμό μας για όσους χειροκροτούσαν χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ως σύντροφο, τον  συκοφάντη που "ψέκαζε" επί χρόνια την κοινή γνώμη με συκοφαντίες για τον  Ανδρέα Παπανδρέου και ταύτιζε το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά με την "17 Νοέμβρη".

ΥΓ: Τώρα που οι πρώην τακιμιάσανε με τον Καμμένο ας του μάθουνε και κάτι για την σημαντική εθνική και δημοκρατική προσφορά του ΠΑΣΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή