Διαμαρτυρία τεχνικών στα ιδιωτικά κανάλια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρία τεχνικών στα ιδιωτικά κανάλια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, πραγματοποίησαν οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Οι τεχνικοί συνομίλησαν με τους υπευθύνους των γραφείων του κόμματος, οι οποίοι τούς διαβεβαίωσαν ότι θα διαβιβάσουν τα αιτήματά τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, οι τεχνικοί υπενθύμισαν την υπόσχεση του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά, για την πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης μεταξύ σωματείων, καναλαρχών και κυβέρνησης και σημείωσαν πως αντί της συνάντησης, τελικά, ο κ. Παππάς κατέθεσε την τροπολογία, την περασμένη Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας κρέμασαν στα γραφεία του κόμματος το ίδιο πανό που είχαν αναρτήσει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και αναφέρει «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Οι τεχνικοί που πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 10:00 σήμερα το πρωί έως τις 15:00 διαμαρτύρονται για το σχεδιαζόμενο λουκέτο και ζητούν να μην κλείσει κανένας ιδιωτικός σταθμός και να μην υπάρξει καμία απόλυση από τα κανάλια που δεν έχουν λάβει άδεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή