Τα πάνω… κάτω

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, όπου το απόλυτο φαβορί θα πάρει τη νίκη, έστω κι αν κάποιες φορές δυσκολευθεί. Ο Παναθηναϊκός, με τον αέρα του αήττητου, του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, με τον κόσμο στο πλευρό του, υποδεχόταν την Ξάνθη, που δεν είχε πετύχει τρίποντο.

Κι όμως κατόρθωσε να κερδίσει όχι επειδή έχει καλύτερη ομάδα, αλλά επειδή ο αντίπαλός της την υποτίμησε. Ή, αν θέλετε, την υποδέχθηκε με περίσσια έπαρση.

Αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός, που πέρασε με… επαγγελματική νίκη από τη Νέα Σμύρνη, το Σάββατο, να πατήσει κορυφή. Δεν έθελξαν οι «ερυθρόλευκοι», που παρουσίασαν άλλη μία φορά κάποιες από τις αδυναμίες τους. Ομως ούτε ο Πανιώνιος μπόρεσε να απλώσει στον αγωνιστικό χώρο κάποιες από τις εφετινές αρετές του.

Οι δύο «δικέφαλοι» της τετράδας πήραν τους τρεις βαθμούς, που τους επιτρέπουν να παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αφού ακολουθούν τα ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε την αστοχία του με τον Ηρακλή, αλλά κάποια στιγμή αυτή του η κακή συνήθεια θα του βγει σε κακό.

Οσο για την ΑΕΚ, η επικράτηση στη Λάρισα της προσφέρει και την ηρεμία, που τόσο ανάγκη είχε, έπειτα από το 3-0, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επιπλέον δεν βάζει σε «μπελάδες» τη διοίκηση να ψάχνει για προπονητή, καθώς ισχυροποιείται η θέση του Κετσπάγια, μέχρι… νεωτέρας, καθώς εδώ είμαστε Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή