Πρόσωπα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από μία δεκαετία μακριά από τη σκηνή, ο Φιλ Κόλινς  (φωτ.) ανακοίνωσε ότι επιστρέφει. Τον Ιούνιο του 2017 θα δώσει πέντε συναυλίες στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και θα ακολουθήσουν εμφανίσεις του στο Παρίσι και στην Κολωνία. Παρόλο που ο δημοφιλής τραγουδοποιός –με πωλήσεις άνω των 100 εκατ. δίσκων– το 2011 είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται, πρόσφατα δήλωσε ότι τα παιδιά του ήταν εκείνα που τον έπεισαν να ανέβει ξανά στη σκηνή.

(…) Ενας από τους μεγαλύτερους αστέρες του λυρικού τραγουδιού, ο Αργεντινός κόντρα τενόρος Φράνκο Φατζόλι, έρχεται στην Αθήνα για να συμπράξει με την Καμεράτα και τον Γιώργο Πέτρου σε μία συναυλία που θα δοθεί στο Μέγαρο στις 2 Νοεμβρίου. Προϊόν της συνεργασίας αυτής ο πρώτος δίσκος του Φατζόλι (Fagioli) αλλά και της Καμεράτας με τη θρυλική εταιρεία Deutsche Gramophone με έργα Ροσίνι, η οποία κυκλοφορεί διεθνώς από το τέλος του Σεπτεμβρίου. Η Καμεράτα και ο Φατζόλι θα βρεθούν αμέσως μετά στο Παρίσι, όπου στις 4 Νοεμβρίου θα παρουσιάσουν το ίδιο πρόγραμμα στο θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων.

(…) Τη σκυτάλη στις διαμαρτυρίες για τις οικονομικές ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών στο Χόλιγουντ πήρε η Εμα Στόουν (φωτ.). Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Vogue ότι θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη ισότητα, σπεύδοντας όμως να διευκρινίσει ότι εκείνη δεν έχει βιώσει οικονομική αδικία. «Μέχρι σήμερα έχω υπάρξει αρκετά τυχερή», είπε η Στόουν, την οποία σύντομα θα δούμε στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ στο μιούζικαλ «La La Land».

(…) Οταν έχεις καταφέρει να επιβληθείς με το σπαθί σου στο μουσειακό κατεστημένο, τότε δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά. Ο λόγος για τον σερ Νίκολας Σερότα, που έδωσε στις Πινακοθήκες Tate τη λάμψη και την αναγνώριση υπό τη δική του προεδρία. Τώρα προτείνει στους ενοίκους των παρακείμενων κτιρίων στην Tate Modern να βάλουν κουρτίνες στα παράθυρά τους για να μη γίνονται οι ίδιοι έκθεμα στους θεατές που επισκέπτονται τη νέα πτέρυγα. Αν όμως έχεις δώσει σχεδόν 4,5 εκατομμύρια στερλίνες για να έχεις ωραία θέα, οι κουρτίνες δεν είναι η λύση που θα σε ενθουσιάσει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή