Πλήρης στήριξη της Μελάνια στον Τραμπ

Πλήρης στήριξη της Μελάνια στον Τραμπ

3' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ύψος τoυ συζυγικού της ρόλου στάθηκε η Μελάνια Τραμπ, σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και υπερασπίστηκε τον σύζυγό της, τονίζοντας ότι οι χαρακτηρισμοί που ακούγεται να κάνει, κατά τη διάρκεια βίντεο που χρονολογείται από το 2005, δεν είναι παρά «αγορίστικες κουβέντες».

Η Μελάνια Τραμπ, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, έδωσε τις πρώτες τηλεοπτικές συνεντεύξεις μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο, στις 7 Οκτωβρίου, που προκάλεσε δυνατούς τριγμούς στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, τη στιγμή μάλιστα, που η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον φαίνεται να τα καταφέρνει καλύτερα στις δημοσκοπήσεις.

Η Μελάνια Τραμπ, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, τόνισε ότι ο άνδρας της ενεπλάκη σε «αγορίστικες κουβέντες» προτού τελικά παρασυρθεί από τον παρουσιαστή Μπίλι Μπους να πει «βρώμικα και άσχημα λόγια».

Μάλιστα, το NBC ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα ότι ο παρουσιαστής Μπίλι Μπους πρόκειται να φύγει από την εκπομπή Today μετά την εμπλοκή του στο επίμαχο βίντεο.

Η Μελάνια Τραμπ, η οποία έχει γεννηθεί στη Σλοβενία και στο παρελθόν ακολουθούσε τη σταδιοδρομία μοντέλου, προσέθεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο CNN ότι ουδέποτε άκουσε τον άνδρα της να μιλάει με τέτοιες κουβέντες ή να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους γλώσσα.

«Οχι. Οχι. Ποτέ, γι’ αυτό τον λόγο και μου προκάλεσε τρομερή έκπληξη επειδή είπα ότι δεν γνωρίζω αυτό το πρόσωπο που θα μιλούσε κατά αυτόν τον τρόπο και που θα έλεγε τέτοια πράγματα ακόμα και κατ’ ιδίαν» τόνισε η Μελάνια Τραμπ, επισημαίνοντας ότι συχνά ο άνδρας της συμπεριφέρεται σα μεγάλο αγόρι και ότι η ίδια πιστεύει ότι τα επίμαχα σχόλιά του θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε αυτό το πλαίσιο. «Συχνά λέω ότι έχω στο σπίτι μου δύο αγόρια. Εχω τον μικρό γιο μου και τον άνδρα μου. Αλλά γνωρίζω πώς μιλούν κάποιοι άνδρες και ακριβώς έτσι είδα και αυτό το περιστατικό», τόνισε η Μελάνια Τραμπ.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, επίσης, δήλωσε στο CNN ότι συμφωνεί με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, τη Μισέλ Ομπάμα ότι τα φιλιά ή τα αγγίγματα, χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου, αποτελούν μία μορφή σεξουαλικής κακοποίησης και προσέθεσε, «αλλά κάθε επίθεση θα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο δικαστικής διαδικασίας. Το να κατηγορείς οποιονδήποτε, άνδρα ή γυναίκα, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία είναι άδικο και καταστροφικό».

«Προχωράμε»

Σε μια άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι FOX, η Μελάνια Τραμπ εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι έχει συγχωρήσει τον σύζυγό της για τα σχόλιά του στο επίμαχο βίντεο, το οποίο είδε τα φώτα της δημοσιότητας από τη Washington Post. «Αυτά τα λόγια είναι προσβλητικά για εμένα και δεν είναι σωστά. Κι απολογήθηκε γι’ αυτά σε εμένα. Αποδέχθηκα τη συγγνώμη του και προχωράμε», τόνισε η Μελάνια Τραμπ. Τα παραπάνω είναι και τα πρώτα δημόσια σχόλια της Μελάνια, έπειτα από την ανακοίνωσή της για το βίντεο, στην οποία έλεγε ότι «τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν τον άνδρα που γνωρίζω».

Η Μελάνια Τραμπ δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News ότι ο σύζυγός της, ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη, θα εξακολουθήσει την προεκλογική του εκστρατεία, αν και αυτό θα είναι κάτι δύσκολο επειδή στο πέρασμα των ετών «έχει πάει σε τόσες τηλεοπτικές εκπομπές και υπάρχουν τόσες ταινίες».

Οταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους κατά πόσον ήταν δίκαιο να γίνονται αναφορές στη συζυγική απιστία του Μπιλ Κλίντον, η Μελάνια απάντησε χωρίς περιστροφές «αν αναφέρονται στο δικό μου παρελθόν, γιατί όχι;». Τις τελευταίες ημέρες, πολλές γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι τις φίλησε και τις άγγιξε ερωτικά, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται. Οταν ρωτήθηκε σχετικά η Μελάνια Τραμπ απάντησε, «όλες οι γυναίκες αυτές εμφανίζονται και τον κατηγορούν, αλλά δεν είναι αλήθεια. Γιατί τώρα; Τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές», ενώ στο CNN τόνισε «πιστεύω τον άνδρα μου, όλα αυτά οργανώθηκαν από την αντιπολίτευση. Ελεγξαν ποτέ το ιστορικό αυτών των γυναικών; Δεν έχουν στοιχεία».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή