Διευρύνει την παρουσία του στη Ρουμανία ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Διευρύνει την παρουσία του στη Ρουμανία ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεκτατικά στην αγορά της Ρουμανίας συνεχίζει να κινείται ο  Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αφού χθες παρουσίασε μία ακόμη κλινική, αποτέλεσμα σύμπραξης της Medsana, θυγατρικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στη Ρουμανία, και της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών.

Με τη νέα αυτή κοινοπραξία ενισχύεται περαιτέρω η παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην τοπική αγορά, όπου λειτουργεί ήδη 3 Medsana Medical Centers στο Βουκουρέστι και στο Πλοέστι.

«Η εγκαινίαση της κλινικής Medsana – Genesis Athens συμπίπτει με τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχούς παρουσίας και καταξίωσης του Medsana στην αγορά της Ρουμανίας. Παράλληλα, σηματοδοτεί την απαρχή της περαιτέρω επέκτασής μας στη χώρα μέσω δημιουργίας εξειδικευμένων κέντρων παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τη χώρα και τους ανθρώπους της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίασης της νέας κλινικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή