Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός με πλαστές πινακίδες που έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός με πλαστές πινακίδες που έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πλαστογραφία, υπεξαίρεση, κλοπή ρεύματος και νερού και παραβάσεις περί όπλων συνελήφθη 53χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο νομό Θεσσαλονίκης.

Ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Οπως διαπιστώθηκε στη διάρκεια έλεγχου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ο 53χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας και στερούνταν ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα είχε παραδώσει την πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες προ επταετίας σε Δ.Ο.Υ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο αλλά και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια, μαχαίρι, σπρέι πιπεριού, δύο δακρυγόνα, 486 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα κούτες με τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από τον νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας, μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων και συσκευές εντοπισμού, μέτρησης και ανίχνευσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Βρέθηκαν επίσης μία πινακίδα κυκλοφορίας για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή από ιδιοκτήτη αυτοκινήτου σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και δύο πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκίνητου, οι οποίες δεν έφεραν ανάγλυφη κρατική σφραγίδα καθώς και αστυνομική ταυτότητα ατόμου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια.

Παράλληλα, σε έλεγχο που έγινε με τη συνδρομή υπαλλήλων της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και της Ε.Υ.Α.Θ. στο σπίτι του αστυνομικού, διαπιστώθηκε η κλοπή ρεύματος και νερού, καθώς είχε πραγματοποιήσει παράνομες παρεμβάσεις στους μετρητές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης.

Ο 53χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή