Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και οι προηγούμενες κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του Ντον Ντελίλο δεν σημείωσαν ιδιαίτερη εισπρακτική επιτυχία, ο παραγωγός Uri Singer είναι πεπεισμένος πως το μυθιστόρημα «Λευκός θόρυβος» είναι διαφορετικό, καθώς διαθέτει «εξαιρετικούς διαλόγους και αρκετά κινηματογραφικά επεισόδια». Εσπευσε, λοιπόν, να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη και ανέθεσε την προσαρμογή του σεναρίου στον σταθερό συνεργάτη του και σεναριογράφο Michael Almereyda (φωτ.), δημιουργό, μεταξύ άλλων, των ταινιών «Αμλετ 2000» και «Αναρχία».

(…) Σκληρός είναι ο ανταγωνισμός για μία θέση στο Rock and Roll Hall of Fame, που αυτήν τη φορά φαίνεται να προτιμά τα αστέρια των δεκαετιών του ’80 και του ’90. Μεταξύ των 19 υποψηφίων, τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν χθες, είναι οι Περλ Τζαμ, ο ράπερ Τουπάκ Σακούρ, που δολοφονήθηκε το 1996, η Τζόαν Μπαέζ, η Τζάνετ Τζάκσον και οι Depeche Mode. Πρόσφατα, η επιτροπή του Rock Hall είχε κατηγορηθεί ότι τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά άνδρες μουσικούς από τη γενιά του ’70.

(…) Μπορεί να μην εμφανίστηκε με τα αδαμάντινα νύχια του Γούλβεριν, αλλά ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν τράβηξε την προσοχή όταν εμφανίστηκε, την περασμένη Δευτέρα, στο fundraising γκαλά της Χίλαρι Κλίντον «Stronger Together» για να τραγουδήσει παρέα με πολλούς σταρ του Χόλιγουντ που στηρίζουν την υποψήφια των Δημοκρατικών. Ο Μπίλι Κρίσταλ άνοιξε τη βραδιά διακωμωδώντας τον Ντόναλντ Τραμπ και ακολούθησαν τραγούδια και περφόρμανς από γνωστούς ηθοποιούς.

(…) «Τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν βλέπω να έχετε πάρει κάποια προαγωγή στη δουλειά σας. Γιατί αυτό;» ρώτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Στίβεν Κόλμπερτ τον Μπαράκ Ομπάμα σε μια προσπάθεια να «ρετουσάρει» το βιογραφικό του προέδρου των ΗΠΑ. «Δεν υπήρχε μεγάλο περιθώριο εξέλιξης στη δουλειά μου», απάντησε ο Ομπάμα και είπε ότι στη νέα του δουλειά θα ήθελε ένα «γραφείο με γωνίες». Ο πραγματικός λόγος της συνέντευξης, βέβαια, ήταν για να καλέσει τα εκατομμύρια των Αμερικανών να ψηφίσουν στις εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή