Φωτήλας: «Θα στηρίξω τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ»

Φωτήλας: «Θα στηρίξω τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξέφρασα την αγωνία μου για την πορεία του κόμματος, είπε ο Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm» για την διαγραφή του από το κόμμα και συμπλήρωσε πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή του στο Ποτάμι, είχε χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου και ζητούσε σύγκληση της ΚΟ.

Το Ποτάμι δεν μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία, υπογράμμισε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος και τα στελέχη έχουν πολλά να πουν. Υποστήριξε στον Σταύρο Θεοδωράκη, πως η μοναδική ελπίδα για το κόμμα είναι η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τόνισε ότι δήλωσε ανοιχτός σε κάθε άλλη πρόταση.

Ο Ιάσονας Φωτήλας έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του Ποταμιού και είπε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ανεξάρτητα από την ένταξή του ή όχι στο κόμμα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή