Εξιχνιάσθηκε κλοπή σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Κερατσίνι

Εξιχνιάσθηκε κλοπή σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Κερατσίνι

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής συσκευών κινητών τηλεφώνων από κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που διαπράχθηκε κατά την διάρκεια συγκέντρωσης-πορείας στις 18-9-2015 στο Κερατσίνι.

Ομάδα ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν την πρόσοψη καταστήματος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, εισέβαλαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο και διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και 18 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στην κλοπή εννέα ατόμων.

Τρείς εκ των ανωτέρω, ένας  18χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 33 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι μεταξύ άλλων για αδικήματα, που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί βεγγαλικών.

Σε έρευνες στις οικίες των εμπλεκομένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα εκ των αφαιρεθέντων κινητών.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά στις οικίες των τριών συλληφθέντων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -465- γραμμαρίων, 62 φυσίγγια, 3 κάλυκες και μία κροτίδα.

Ειδικότερα, στην οικία του 18χρονου, ο οποίος συμμετείχε στην κλοπή των κινητών τηλεφώνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία από τις κλαπείσες συσκευές, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -463- γραμμαρίων και πλήθος συσκευασιών διακίνησης ναρκωτικών.

Στην οικία του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία από τις κλαπείσες συσκευές και 10 φυσίγγια.

Στην οικία του 33χρονου, ο οποίος επίσης κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 52 φυσίγγια, 3 κάλυκες και μία κροτίδα.

Επιπλέον, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής  κατηγορούνται και οι υπόλοιποι 6 δράστες.

Από έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 επιπλέον εκ των αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή