Τραμπ: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Τραμπ: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων απέρριψε για άλλη μια φορά όλες τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τις γυναίκες που κατήγγειλαν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «άθλια» την προεκλογική εκστρατεία της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον τονίζοντας: «Κανένας δεν έχει περισσότερο σεβασμό για τις γυναίκες, από το σεβασμό που έχω εγώ, κανένας».

Η Κλίντον από την πλευρά της υποστήριξε ότι οι καταγγελίες των γυναικών είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τη δήλωσή του, στη δεύτερη μεταξύ τους τηλεοπτική αντιπαράθεση, ότι ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει σε προσβλητικές κινήσεις και συμπεριφορές κατά γυναικών. Ωστόσο, σε βίντεο του 2005, ο ίδιος ακούστηκε να μιλάει για τον προσβλητικό τρόπο που πλησίαζε τις γυναίκες, αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ως «σταρ» προκειμένου να συνάψει ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

«Ο Ντόναλντ νομίζει ότι με το να μειώνει τις γυναίκες, γίνεται μεγάλος ο ίδιος. Έτσι, υποβαθμίζει την αξιοπρέπειά τους, την αυτοεκτίμησή τους, ενώ δε νομίζω να υπάρχει έστω και μία γυναίκα που δε γνωρίζει πώς είναι αυτό το συναίσθημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον, που είναι η πρώτη γυναίκα που έχει κερδίσει την προεδρική υποψηφιότητα ενός μεγάλου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ.

«Πρόκειται για ένα μοτίβο συμπεριφοράς που είναι διχαστικό εμπεριέχοντας ένα σκοτεινό κι επικίνδυνο όραμα για τη χώρα μας υποκινώντας τη βία, ενώ επικροτεί τους ανθρώπους που εκδηλώνουν βίαιη συμπεριφορά. Το μοτίβο αυτό, δεν αντιπροσωπεύει την Αμερική», τόνισε χαρακτηριστικά η Κλίντον.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή