Έξι νέα καταστήματα Forever 21 σε 5 ευρωπαϊκές χώρες

Έξι νέα καταστήματα Forever 21 σε 5 ευρωπαϊκές χώρες

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα νέα καταστήματα της Forever 21, της 5ης μεγαλύτερης εταιρείας λιανεμπορίου των ΗΠΑ στο χώρο της μόδας, προστέθηκαν μέσα στον Σεπτέμβριο 2016 στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Teren Management Europe, του αποκλειστικού franchisee του brand για 12 ευρωπαϊκές χώρες. Η εταιρεία εγκαινίασε τα νέα της καταστήματα σε Ρουμανία (Βουκουρέστι), Σλοβακία (Μπρατισλάβα), Πολωνία (Λοτζ) και Τσεχία (Πράγα). Παράλληλα, εντός του Οκτωβρίου 2016 θα λειτουργήσει το δεύτερο κατάστημά στην Πολωνία (Πόζναν) και το πρώτο στην Πορτογαλία (Λισαβώνα). 

Η υποδοχή του κόσμου στη Forever 21, σε όλες τις πόλεις που ξεκίνησε τη λειτουργία της ήταν εντυπωσιακή. Συνολικά, περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες έδωσαν δυναμικό «παρών» την ημέρα των εγκαινίων των καταστημάτων, ενώ η είσοδος της F21 στις χώρες συγκέντρωσε εκατοντάδες εγκωμιαστικές αναφορές στα ΜΜΕ των αντίστοιχων χωρών.

Το πρώτο κατάστημα Forever 21 του δικτύου της Teren Management Europe  εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2016. Έως τον τέλος του 2017, το ευρωπαϊκό δίκτυο Forever 21 της Teren Management Europe θα έχει προχωρήσει στη λειτουργία συνολικά 20 καταστημάτων στις 12 ευρωπαϊκές χώρες που διατηρεί τα δικαιώματα franchise του brand.

Από τα σχέδια της εταιρίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Ελλάδα. Η είσοδος της Forever 21 αναμένεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 στην Αθήνα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή