Πίσω από τις κάμερες

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ξεκινήσει το ματς…

Mε ένα απίθανο σκεπτικό, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία μετέχουν και πρώην τακτικοί δικαστές των υψηλότερων βαθμίδων, νομιμοποίησε τη συμμετοχή της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα. Η ίδια επιτροπή μόλις τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στη Βέροια, κάνοντας δεκτή την καταγγελία των Τρικάλων, λόγω παραβίασης της νομοθεσίας στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Η Σούπερ Λίγκα, επικαλούμενη τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, διεξήγαγε κανονικά τον αγώνα ΟΣΦΠ – Βέροια. Μία εβδομάδα μετά, η ΕΕΑ άλλαξε την απόφασή της και απέρριψε την προσφυγή των Τρικάλων, επειδή πλέον το πρωτάθλημα είχε αρχίσει, η Βέροια συμμετείχε σε αυτό και, επομένως, ακόμη και αν στη συνέχεια αποβάλλονταν από το πρωτάθλημα τα Τρίκαλα, δεν θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση της. Σύμπερασμα: Εφόσον αρχίσει το πρωτάθλημα, οι τυχόν παρανομίες παραγράφονται!

ΜΠΛΟΥ.

«Εμπάργκο»

Καλά κρατεί το «εμπάργκο» του Ολυμπιακού στα μη αρεστά στη διοίκηση ΜΜΕ. Δυστυχώς, με αυτόν τον τρόπο στερεί από τους αθλητές και τις αθλήτριες των ερασιτεχνικών τμημάτων τη δυνατότητα να προβληθούν. Καλό θα ήταν ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να μείνει μακριά από οπαδικές και κάθε άλλου είδους αντιπαραθέσεις…

Σπυρ. Σπαν.

Αλλαγές με… πλάτη

Μόνο την ονομασία του κλειστού, «Ανδρέας Βαρίκας», όπου στεγάζονται οι ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου, δεν άλλαξε ο νέος επενδυτής των «κυανέρυθρων». Γιατί με τον σαρωτικό άνεμο αλλαγών που πραγματοποίησε, δεκαπέντε πτυχιούχοι προπονητές εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση, η πλειονότητα των 500 παιδιών και των γονέων τους δέχτηκε ισχυρό σοκ με την απότομη αλλαγή προσώπων, ενώ άφησε πολλά υπονοούμενα κατηγοριών –μέσω ανακοινώσεων– για τη συνολική διαχείριση των ακαδημιών. Αναμένεται, λοιπόν, μετά τις «εκκαθαρίσεις» του επενδυτή, η «απογείωση» του φυτωρίου, που ήταν άκρως επιτυχημένο. Αν, όμως, δεν συμβεί, η «πλάτη» μερίδας οργανωμένων δεν θα είναι αρκετή για κάλυψη…

Γ. Β.

«Oχι» από Αρη και Πρίφτη

Στη λύση του Δημήτρη Πρίφτη στράφηκε ο Παναθηναϊκός για να καλύψει τη θέση του προπονητή, ωστόσο ο Ελληνας τεχνικός, που είχε εργαστεί στο παρελθόν στους «πράσινους», απάντησε αρνητικά. Μάλιστα, οι «πράσινοι» επικοινώνησαν και με τη διοίκηση του Αρη, όμως εισέπραξαν επίσης αρνητική απάντηση.

Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή