Ανασκευάζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τις δηλώσεις της περί Χίτλερ

Ανασκευάζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τις δηλώσεις της περί Χίτλερ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε η χτεσινή δήλωση της Άννας Ασημακοπούλου, όπου ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση έκανε λόγο για «αντιθεσμική, αντιδημοκρατική εκτροπή κορυφαίου μεγέθους που θα έπρεπε να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες και να τους θέσει σε μια εγρήγορση, μέχρι και για την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος». Η κ. Ασημακοπούλου όμως συνεχίζοντας την σκέψη της πρόσθεσε:

«Είδαμε πρωτοφανή παρέμβαση και παρακρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε σχέση με τη Δικαιοσύνη απόφαση του ΣτΕ. Όποιος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουμε από την καθεστωτική αυτή αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης, ειλικρινά πρέπει να σκεφτεί και άλλες εποχές. Στην Γερμανία όταν βγήκε ο Χίτλερ οι Εβραίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, υπήρχαν αυτοί που τον άκουγαν και έλεγαν ότι αυτά τα οποία λέει θα τα κάνει. Αυτοί λοιπόν τα μάζεψαν και πήγαν στην Αμερική ή κάπου αλλού και σώθηκαν. Αυτοί που έλεγαν δεν πειράζει και έμειναν, αποτεφρώθηκαν»,  προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μαντά.

«Είναι άθλια και χυδαία αυτά που λέτε» της είπε ο κ. Μαντάς.

Σήμερα η κ. Ασημακοπούλου με ανάρτηση της στο twitter ανασκεύασε κάνοντας λόγο για «αστοχία». Η ανάρτηση της:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή