Μοσκοβισί προς Αθήνα: Ικανοποίηση αλλά και μήνυμα για υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

Μοσκοβισί προς Αθήνα: Ικανοποίηση αλλά και μήνυμα για υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποίηση για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ ευρώ, αλλά και νέο μήνυμα στην Αθήνα για υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει για την προώθηση μεταρρυθμίσεων εξέφρασε ο Πιερ Μοσκοβισί, με ανάρτησή του στο Twitter την Τρίτη.

«Η σημερινή εκταμίευση αποτελεί αναγνώριση ότι η Ελλάδα καταγράφει πραγματική πρόοδο στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της. Πρόκειται για διπλά καλά νέα: περισσότερα χρήματα θα εισρεύσουν στην πραγματική οικονομία, πράγμα που σημαίνει περισσότερους πόρους για επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας» τόνισε o Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων στον λογαριασμό του στο Τwitter.

«Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας πλέον είναι η Ελλάδα να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για τις μεταρρυθμίσεις. Όπως κάθε φορά, η αποτελεσματική υλοποίηση είναι το κλειδί», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, υποστηρικτικός στο ελληνικό αίτημα για ρύθμιση του χρέους, άμεσα, εμφανίστηκε στο μεταξύ ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό, μετά τις επαφές που είχε στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή