Σύντομα (26/10/16)

3' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Folli Follie εγκαινίασε το 5ο κατάστημα στο Βουκουρέστι

Ο όμιλος Folli Follie εγκαινίασε μέσα στον Οκτώβριο ένα νέο κατάστημα Collective στο εμπορικό κέντρο ParkLake στο Βουκουρέστι. Πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά κατάστημα Collective στο Βουκουρέστι με έκταση 575 τ.μ. Η συνολική επένδυση για την ανάπτυξη του μοναδικού εμπορικού concept ξεπέρασε τις 500.000 ευρώ.

«Με το άνοιγμα του νέου καταστήματος Collective στο ανατολικό τμήμα του Βουκουρεστίου εδραιώνουμε τη θέση μας στην πιο σημαντική πόλη της Ρουμανίας, παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε στους λάτρεις της μόδας το καλύτερο fashion mix από τα πιο αγαπημένα και τα καλύτερα διεθνή brand», δηλώνει o Παύλος Καλαμαρίδης, εμπορικός διευθυντής του ομίλου στη Ρουμανία. Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες συλλογές από κορυφαία διεθνή brands όπως: Calvin Klein Jeans, Armani Jeans, Boss Orange, G-Star Raw, Converse, Franklin & Marshall.

Υποτροφίες από την Elbisco για υποψήφιους διδάκτορες

Η Elbisco, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, καθιερώνει πρόγραμμα υποτροφιών για υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Η υποτροφία με τίτλο «Δήμητρα Φιλίππου – Υποτροφία Ελληνικού Πολιτισμού» αφορά τη χορήγηση μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο επιστημονικό πεδίο των Πολιτισμικών Σπουδών (Cultural Studies) με έμφαση σε θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία, στη νεότερη και σύγχρονη εποχή. Το ακαδημαϊκό και οικονομικό πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών αποτυπώνεται σε Μνημόνιο Χορηγίας Υποτροφιών που υπεγράφη μεταξύ της Elbisco και του Παντείου Πανεπιστημίου στις 28/9/2016. Η Elbisco εφαρμόζει μια δυναμική στρατηγική εξωστρέφειας, αντλώντας δύναμη από τη σοφία και τις αξίες της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Στο πλαίσιο αυτό έχει υιοθετήσει ως βασικό πυλώνα της εταιρικής της υπευθυνότητας την ενίσχυση της ακαδημαϊκής έρευνας, σε θέματα νεότερου και σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος, ο αριθμός των υποτροφιών θα καθορίζεται από την Elbisco, ενώ η ενίσχυση σε κάθε υπότροφο θα χορηγείται για διάστημα μέχρι και τριών ετών.

Στο Ντουμπάι μετέβη η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, όπου είχε επαφές με κυβερνητικούς και θεσμικούς παράγοντες της οικονομίας και του τουρισμού. Σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σουλτάν μπιν Σαΐντ αλ Μανσούρι, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα για την προσέλκυση νέων τουριστικών επενδύσεων. Επίσης, συναντήθηκε με εκπροσώπους tour operator των εμιράτων μεταξύ των οποίων και τον αντιπρόεδρο της Emirates Holidays κ. Ρόμπιν Πάρι για τα τουριστικά πακέτα το 2017. Ο γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, με αφορμή την 1η διοργάνωση του Greek Tourism Workshop στη Βηρυτό, μετέβη στον Λίβανο όπου συναντήθηκε με τον υπ. Τουρισμού της χώρας, κ. Μισέλ Φαραόν.

Σε έκθεση τεχνολογίας στην Αίγυπτο η Profile

Η εισηγμένη Profile Software θα συμμετάσχει στην έκθεση North Africa Banking Technology, που πραγματοποιείται 8 – 9 Νοεμβρίου στην Αίγυπτο. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το σημείο συνάντησης, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στον τραπεζικό τομέα. Σημαντικοί ομιλητές του χώρου θα εμβαθύνουν στις ευκαιρίες συνεργασίας χρηματοοικονομικών οργανισμών με εξειδικευμένες εταιρείες τεχνολογίας. Το σύγχρονο «λογισμικό» αλλάζει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο οι τράπεζες αλληλεπιδρούν με τους καταναλωτές και η έκθεση North Africa Banking Technology τροφοδοτεί αυτή την αλλαγή στην περιοχή.

Ενισχύει την ηγετική της θέση στον κλάδο βοήθειας

Σημαντική δραστηριότητα στον τομέα των υπηρεσιών οδικής και άμεσης ιατρικής βοήθειας αναπτύσσει η Interamerican, αξιοποιώντας τις ιδιόκτητες υποδομές και την τεχνογνωσία 25 ετών που διαθέτει. Η εταιρεία ενισχύει την ηγετική της θέση στον κλάδο Βοήθειας, στον οποίο κατέχει μερίδιο αγοράς που προσεγγίζει το 1/3 της συνολικής παραγωγής (31,4%). Κατά το εννεάμηνο του τρέχοντος έτους η εταιρεία εξυπηρέτησε συνολικά 308.375 περιστατικά, αυξημένα κατά 28% σε σχέση με πέρυσι. Ειδικότερα στην οδική βοήθεια και σε σύνολο 288.325 περιστατικών, η Interamerican πραγματοποίησε 96.130 επεμβάσεις παροχής επιτόπου υπηρεσιών αποκατάστασης βλάβης, 86.443 επιτόπου διαχείρισης ατυχήματος με την υπηρεσία Autohelp, 95.901 ρυμουλκήσεις και 9.851 μεταφορές οχημάτων στην έδρα της. Στην άμεση ιατρική βοήθεια, τα περιστατικά στα οποία ανταποκρίθηκε η εταιρεία έφθασαν τα 20.050. Η Interamerican διαχειρίστηκε με προσωπική βοήθεια και 141 περιστατικά στο εξωτερικό. Τα ασφαλισμένα άτομα στην εταιρεία για προσωπική βοήθεια ξεπερνούν τις 440.000.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή