Πως σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές την «πρόταση νόμου» της Ν.Δ για τα κανάλια

Πως σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές την «πρόταση νόμου» της Ν.Δ για τα κανάλια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου προανήγγειλε πως θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του ΣτΕ. Αυτό προέκυψε σήμερα από τη συνεδρίαση του Άτυπου Συντονιστικού Οργάνου Κοινοβουλευτικού Έργου της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Την τοποθέτηση αυτή δεν άφησε ασχολίαστη η κυβέρνηση καθώς πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως η Ν.Δ άργησε 27 χρόνια για την εν λόγω κίνηση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Νέα Δημοκρατία, αυτουργός της τεράστιας καταστροφής που υπέστη ο τόπος την περίοδο 2010-2014, εκφράζει, σήμερα, την ανησυχία της "για την επιδείνωση του οικονομικού κλίματος". Λογικό και αναμενόμενο: Όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική για έξοδο από την κρίση και σταθεροποίηση της οικονομίας, τόσο η ανησυχία της Νέας Δημοκρατίας θα αυξάνει», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, καταλήγοντας: «Όσο για την "πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου" που διαρρέει ότι σκοπεύει να καταθέσει, κάποιος θα πρέπει να την πληροφορήσει ότι άργησε 27 χρόνια».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή