Πρωτοσέλιδη επίθεση της Αυγής στη Δικαιοσύνη: Το βαθύ κράτος είναι εδώ, ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές

Πρωτοσέλιδη επίθεση της Αυγής στη Δικαιοσύνη: Το βαθύ κράτος είναι εδώ, ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή επίθεση κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα «Αυγή», η οποία κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας στο κεντρικό της θέμα τον τίτλο «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές».

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει ως «πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και αυταρχικότητα» την απόφαση από το ΣτΕ, που επαναφέρει όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο επίσης για «βαθύ κράτος» και επισημαίνει χαρακτηριστικά όιτ η πλειοψηφία του ΣτΕ επέλεξε «την τυφλή – μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία».

Υπενθυμίζεται ότι και η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης επίθεση εναντίον της Δικαιοσύνης αφήνοντας αιχμές για προηγούμενες αποφάσεις του ίδιου δικαστηρίου το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά «έκρινε μεταξύ άλλων συνταγματικά τα μνημόνια που διέλυσαν την Ελλάδα αλλά και το "μαύρο" στην ΕΡΤ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή